CIONET LIVE: InterTheThings 20 september 2018 – IoT & Convergence

In search of the best use cases of IoT – Digging Data Today and Driving Tomorrows’ Business 

Steeds meer data driven technologie komt er in alle bedrijfsprocessen. IoT, AI, Roboticsd, Deeplearning, Blockchain en bijvoorbeeld 3D Printing bepalen de nieuwe waardeketens. Steeds meer leren we ook dat niet de afzonderlijke technologiën bepalend zijn voor een goede business case. Juiste de samenkomst – technology convergence – van verschillende tech oplossingen zorgt voor de meerwaarde. Een holistische kijk op op je innovatiestrategie met een centrale rol voor data gerelateerde technologie lijkt een goede insteek. 

Deze CIONET sessie wordt door Capgemini in hun Co-Zone gehost en we gaan dingen voelen, zien, horen en proberen. Alle zintuigen komen aanbod. Waarbij de wereld van IT de fysieke wereld aanraakt. Smart Industry, Smart Logistics, Blockchain, Digital Twins, IoT use case van BMW, Siemens, Coca Cola en Eneco passeren de revue. De middag heeft drie aparte onderdelen. Ideation, een workshop een een discussie voordat we samen netwerken aan de borrel. Wees er op tijd bij en bouw de oplossing voor jou organisatie!

Met sprekers waaronder:

Egbert Jan Sol, CTO TNO industry, director program bureau at Smart Industry (Industrie 4.0 in NL) and Professor Research Strategy & Management
Rajat Sabharwal – Director (Digital officer) at Capgemini Netherlands
  More TBC


Programma
14:00 uur inloop
14:30 uur interactief programma
17:30 uur netwerkborrel

CIONET leden kunnen zich met hun nieuwe account via de nieuwe website aanmelden of een mail sturen naar floortje@cionet.com. Bent u (nog) geen lid van CIONET maar heeft u wel interesse om 20 september aanstaande met experts, CIO’s en IT Executives van gedachten te wisselen? Neemt u dan contact op met floortje@cionet.com.

Vragen? Laat het ons weten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *