Interview Ajit Jaokar @ CIOnet Annual Event 2011

Ajit Jaokar

 ‘CIO WORDT EEN SOORT OPRAH’

Niet technologie, maar de mens zal centraal moeten staan in de managementstijl van CIO’s. De ontwikkelingen in de ICT komen steeds meer voort uit de consumentenmarkt, zoals bij mobile en social. Hier zullen CIO’s een antwoord op moeten vinden en dat antwoord ligt niet alleen in de technologie, vindt Ajit Jaokar.

Ajit Jaokar is de oprichter van het in Londen gevestigde futuretext, een onderzoeksbureau en uitgeverij die zich met name richt op opkomende technologieën rond web en mobile. In 2009 en 2010 nam hij deel aan de Global Agenda Council on the Future of the Internet van het World Economic Forum. Hij is tevens voorzitter van het Next generation mobile applications panel van Oxford University. Executive-People.nl sprak met hem tijdens zijn bezoek aan een evenement van CIOnet.

Lees het volledige artikel hier

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *