Interview Dr Jerry Luftman @ Annual Event Nederland

‘DEZE CRISIS IS ANDERS VOOR DE IT’

Dr. Jerry Luftman is Distinguished professor & Associate Dean IS Programs bij het Stevens Institute of Technology. Deze week was hij een van de sprekers op de jaarlijkse dag van CIONet, dat als thema The Perfect Storm had: juist op dit moment komen technologieën bij elkaar die een ingrijpend effect hebben op het werk van de CIO. Luftman doet al vele jaren onderzoek naar dergelijke trends in IT: “CIO’s zijn nu voorzichtig optimistisch.”

Jerry Luftman is onder meer verantwoordelijk voor het IT Trends survey, een wereldwijd onderzoek onder CIO’s dat wordt uitgevoerd door de Society for Information Management SIM. Deze een organisatie, in opzet en vergelijkbaar met CIONET, heeft verspreid over de Verenigde Staten meer dan vijfduizend leden. Het trends survey wordt al uitgevoerd sinds 1980 en heeft in de loop der jaren een grote status gekregen. De uitkomsten worden in toonaangevende media gepubliceerd, van Forbes tot The Wall Street Journal.

Lees het gehele interview hier

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *