CIOnet NL in gesprek met Executive-People over agenda 2012

Frits Bussemaker (links), Herman Van Bolhuis en Jeroen Kleinhoven: ´Een andere kijk op IT´

CIOnet heeft ook dit jaar weer een reeks evenementen op de agenda staan, waar CIO’s inhoudelijk worden bijgepraat en de gelegenheid hebben met vakgenoten te discussiëren. Executive-People.nl sprak met Frits Bussemaker, partner bij CIOnet, over de agenda voor 2012 en de visie achter het programma. “We gaan van een Command & Control-situatie naar Connect & Collaborate. Dat is een maatschappelijke verandering waar IT een centrale rol in speelt.”

“Het bepalen van de onderwerpen die we gaan behandelen doen we op twee manieren”, aldus Frits Bussemaker. “De eerste en meest voor de hand liggende, is het samenvoegen van feedback die we krijgen van onze leden, onze eigen waarnemingen en input van de advisory board. We kunnen hierbij onder meer gebruik maken van de expertise van Dr. Jerry Luftman.”

Lees meer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *