Cyber Security: Are You in Control?

Het 1ste CIONET Community Event van 2013 over Cyber Security zal op 30 januari 2013 bij het UWV te Amsterdam plaatsvinden.

“Cyberbedreigingen zullen binnen twee jaar het grootste risico voor bedrijven zijn. Deze bedreigingen worden momenteel al als tweede grote risicofactor na economische onzekerheid beschouwd. Toch is een alarmerende 41% van de ondernemingen hier niet op voorbereid”, aldus een persbericht van Kaspersky Lab van onlangs. Niet voor niets werd Cyber Security als het meest relevante onderwerp gekozen door de Advisory Board van CIONET Nederland.

Er wordt met meer dan 40 CIO’s, onder leiding van moderator Chris van ‘t Hof (Tek Tok en oud senior onderzoeker van het Rathenau Instituut), een discussie worden gevoerd over het thema Cyber Security. Ook zal er een divers panel van experts waaronder Frans Haverkamp (CIO bij het UWV), Willem Voogt (Principal Consultant bij Quint Wellington Redwood en oud commandeur van administratie bij de Koninklijke Marine en programmadirecteur informatievoorziening bij de Nationaal Coƶrdinator Terrorismebestrijding), Dick Brandt (Information Security Officer van PostNL) en Paul Samwel (Lead security architect van de Rabobank) hun visie en mening over dit thema met onze CIONET leden delen.

Programma
15.30 Ontvangst
16.00 Opening, Frits Bussemaker, CIONET
16.05 Introductie Cyber Security – Are you in control? Chris van ‘t Hof, Tek Tok
16.15 Presentaties vanuit verschillende perspectieven over Cyber Security van:

  • Dick Brandt, Information Security Officer van PostNL
  • Frans Haverkamp, CIO van het UWV
  • Paul Samwel, Lead security architect van de Rabobank
  • Willem Voogt, Principal Consultant Quint en o.a. oud programmadirecteur informatievoorziening NCTb

17.00 Debat & discussie aan de hand van stellingen
18.00 Afsluiting, hapje & drankje
19.00 Einde

De stellingen voor het debat worden binnenkort aan de deelnemers opgestuurd.
Voor meer informatie en/of om u aan te melden verwijzen wij u naar de eventpagina.
Wij verwelkomen onze leden graag op het eerste CIONET event van 2013!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *