CIONET Netherlands welcomes new Advisory Board members

CIONET Nederland heeft het genoegen om twee nieuwe Advisory Board leden te mogen verwelkomen: Marjolein Smeets (ICT Manager bij Luchtverkeersleiding Nederland) en Paul Piebinga (CIO bij Enexis).

Marjolein Smeets new CIONET NL Advisory Board member

Marjolein Smeets is ICT manager bij Luchtverkeersleiding Nederland (LVNL). LVNL richt zich in hoofdzaak op luchtverkeers- dienstverlening aan burgerluchtverkeer in het gebied waarvoor Nederland verantwoordelijk is gesteld: het vluchtinformatiegebied Amsterdam. De afdeling ICT als onderdeel van Corporate Services levert de KA ICT aan LVNL en maakt in haar dienstverlening een groei door naar een demand supply organisatie vanuit regievoering. Marjolein is in haar rol verantwoordelijk voor de stabiele levering van ICT diensten en de opbouw van business ICT alignment binnen de IV keten.

Paul Piebinga new CIONET NL Advisory Board member

Na de militaire academie en een periode als beroepsofficier te hebben afgerond heeft Paul bij EDS een aantal internationale sales- en operations functies gehad. Na terugkeer in Nederland heeft Paul het fixed-time fixed-price bedrijf Cambridge Technology Partners in de Benelux geleid en is vervolgens bij Achmea eindverantwoordelijk geworden voor ICT en heeft een complexe grootschalige reorganisatie en sanering van alle ICT afdelingen uitgevoerd resulterend in de vorming van Achmea Group IT services. Na het outsourcen van alle infrastrctuur bij Achmea is Paul bij Getronics verantwoordelijk geworden voor de divisie Workspace management en heeft in dit kader de fusie tussen KPN en Getronics uitgevoerd. Inmiddels is Paul CIO van Enexis.

Onze Advisory Board bestaat uit een zeer gewaardeerd gezelschap van IT leaders uit de business en publieke sector. Zij zijn een waardevolle bron van ideeën en kennis voor de CIONET community.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *