CIONET verwelkomt Anneke Burger-Tebbens Torringa als Advisory Board lid

CIONET is verheugd te kunnen melden dat Anneke Burger-Tebbens Torringa, CIO GDF SUEZ Energie Nederland is toegetreden tot de Advisory Board van CIONET Nederland. Via deze weg willen wij haar dan ook van harte welkom heten!

Anneke Burger-Tebbens Torringa, CIO GDF SUEZ Energie Nederland en Advisory Board member CIONET Nederland

Anneke Burger-Tebbens Torringa (1965) is een gepassioneerde senior leider met als kernkwaliteiten holistisch, pragmatisch en energiek. Ze heeft een brede managementervaring opgebouwd binnen ABN AMRO en Delta Lloyd Groep in het werkveld marketing, programma en portfoliomanagement, facilitair bedrijf en IT. Anneke is actief als manager van regieorganisaties, mediator en mentor. In 2009 is zij door de Stichting “Women in IT” verkozen tot vrouwelijke manager in IT. Tevens is ze co-auteur van het in maart 2011 verschenen managementboek Ronde vormen in IT – Inspirerende visie op competenties, keuzes en kansen in IT-organisaties.

CIONET Nederland laat zich in haar streven naar kwaliteit en optimale aansluiting bij de community van CIO’s en IT leaders, bijstaan door een Advisory Board bestaande uit experts en zeer ervaren professionals uit het bedrijfsleven en de overheid. Onze Advisory Board members zijn een inspirerende en waardevolle bron van ideeën en kennis voor de CIONET community.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *