De waarde van IT Frameworks in de praktijk

Onze industrie biedt vele verschillende IT Frameworks voor het leveren van kosten efficiente ICT diensten en oplossingen. Hoe nuttig zijn IT Frameworks nu in de praktijk? Wat is echt relevant? Hoe deze te onderhouden? En, wat komt er uiteindelijk echt bij kijken of hoge kwaliteit software op te leveren? Dit zijn o.a. de vragen die aanbod komen op 3 april bij Havenbedrijf Rotterdam.

Er zullen presentaties vanuit verschillende perspectieven over de waarde van IT Frameworks worden gegeven door:

Spreker CIONET Community Event op 3 april 2013 Lourens Visser Lourens Visser begon zo’n twee jaar geleden als cio van Havenbedrijf Rotterdam. Ook werkte hij voor de Nederlandse marine en twaalf jaar in de it-industrie in verschillende senior delivery management-functies. In zijn huidige functie kan hij daarom des te beter ict en maritieme zaken met elkaar combineren. Havenbedrijf Rotterdam heeft de ambitie om Europa’s belangrijkste hub te worden in wereldwijd en Europese handel. De ict-afdeling is een cruciaal onderdeel binnen het bedrijf vanwege de businessbehoeften van zowel interne als exter stakeholders.
Spreker CIONET Community Event op 3 april 2013 Marjolein Smeets Marjolein Smeets is ICT manager bij Luchtverkeersleiding Nederland (LVNL). LVNL richt zich in hoofdzaak op luchtverkeers- dienstverlening aan burgerluchtverkeer in het gebied waarvoor Nederland verantwoordelijk is gesteld: het vluchtinformatiegebied Amsterdam. De afdeling ICT als onderdeel van Corporate Services levert de KA ICT aan LVNL en maakt in haar dienstverlening een groei door naar een demand supply organisatie vanuit regievoering. Marjolein is in haar rol verantwoordelijk voor de stabiele levering van ICT diensten en de opbouw van business ICT alignment binnen de IV keten.
 Spreker CIONET Community Event op 3 april 2013 Pieter Jongstra Pieter Jongstra, Enterprise Architect bij de SNS Bank heeft een achtergrond in civiele techniek en bedrijfskunde. Na een aantal jaren in logistieke dienstverlening te hebben gewerkt, heeft hij de overstap gemaakt naar financiële dienstverlening. De afgelopen 15 jaar heeft bij binnen zowel wholesale als retail banken gewerkt op het grensvlak van business en IT. Op dit moment is hij verantwoordelijk voor de enterprise architectuur binnen SNS REAAL en adviseert directies en Raad van Bestuur over IT vraagstukken.

Aansluitend zullen er een netwerkborrel en diner plaatsvinden welke worden gehost door EXIN.

CIONET leden kunnen zich hier registreren of contact opnemen met marita@cionet.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *