CIONET Nederland Advisory Board Meeting 2013

Op 22 april jongstleden is de Advisory Board van CIONET Nederland bijeengekomen in het prachtige Huize Frankendael te Amsterdam. Paul Piebinga, CIO bij Enexis, Anneke Burger-Tebbens Torringa, CIO GDF SUEZ Energie Nederland en Marjolein Smeets, IT Manager bij Luchtverkeersleiding Nederland werden van harte welkom geheten bij hun eerste CIONET Advisory Board meeting. Onder het genot van een goed diner werden de ontwikkelingen rondom het vakgebied van de CIO en de CIONET community besproken. Naast het Nederlandse CIONET programma kwamen ook het internationale CIONET congres voor IT beslissers ‘CIO CITY 2013’ en de European CIO of the Year 2013 awards aan bod. Vanuit Nederland zijn de volgende twee kandidaten genomineerd voor CIO of the Year: Aloys Kregting, CIO en Executive Vice President ICT bij DSM en Michael McGrail, Director of Organizational Development bij Spil Games. Prof. Dr. Theo Huibers van de Universiteit van Twente sloot de avond af met een interessante discussie over de bemoeienis van de CIO met strategische vraagstukken binnen organisaties zelfs tot in de Raad van Commissarissen.

CIONET-Nederland-Advisory-Board-meeting-22-april-2013
CIONET Nederland Advisory Board Meeting, 22/04/2013, Amsterdam

CIONET Nederland laat zich in haar streven naar kwaliteit en optimale aansluiting bij de community van CIO’s en IT leaders, bijstaan door een Advisory Board bestaande uit experts en zeer ervaren professionals uit het bedrijfsleven en de overheid. Onze Advisory Board members zijn een inspirerende en waardevolle bron van ideeën en kennis voor de CIONET community.

Leden van de Advisory Board van CIONET Nederland 2013: Edwin Erckens, TEVA Pharma Europe – Prof. Dr. Egon Berghout, Universiteit van Groningen – Maurice Boon, Quint Wellington Redwood – Remco Brouwer, Procter & Gamble – Anneke Burger-Tebbens Torringa, GDF SUEZ Energie Nederland – Edgar Heijmans, Min. BZ en Koninklijke relaties – Prof. Dr. Theo Huibers, Universiteit van Twente – Prof. Dr. Stef Joosten, Open Universiteit en Ordina – Karel Kinders, SAS Nederland – Jose de Leeuwe-Wisniewski, Eneco – Paul Piebinga, Enexis – Berry van der Schans, Shanks – Pieter Schoehuijs, AkzoNobel – Lineke Sneller, Vodafone NL – Wouter Schmitz, ABN AMRO BU NL – Marjolein Smeets, Luchtverkeersleiding Nederland – Prof. Dr. Chris Verhoef, Vrije Universiteit van Amsterdam – Johan de Wit, Swets Information Services.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *