CIONET AB lid Pieter Schoehuijs spreekt @ “Be The Bridge”

Pieter Schoehuijs, CIO AkzoNobel en lid van de Advisory Board van CIONET Nederland was de keynote spreker op het Master of Informatics seminar  “Be The Bridge”  georganiseerd door de Hogeschool van Utrecht. Schoehuijs presenteerde AkzoNobel’s visie op “Architecture” thinking. Deze presentatie gaf inzicht in wat voor ICT vaardigheden een organisatie zoals Akzo Nobel zoekt. Na de presentaties was er een interactief ‘Kenniscafe’ met alle 50 deelnemers.

Aan diverse tafels werd verder van gedachten gewisseld waar de opleiding en docenten aan moet voldoen betreft vaardigheden en kennis. Deze activiteiten dragen in grote mate bij om de opleidingen af te stemmen op de behoeftes uit de praktijk. En, deze activiteiten ondersteunen volledig het initiatief van CIONET om de kennis, ervaring en passie voor het IT vak van haar leden over te brengen bij leerlingen en studenten in Nederland.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *