Social Networks: hoeveel struisvogels kan een organisatie verdragen?

Veel mensen hebben een profiel op Linkedin en zullen bijvoorbeeld Twitter of Yammer gebruiken. Facebook is er voor vrienden en sommige zijn lid van Hyves om de kinderen online in de gaten te houden. Deze netwerken zijn vooral sociaal en goed voor onderhouden van persoonlijke contacten. Als ICT professional wordt ook wel de vraag gesteld: wat is het nut er nu eigenlijk van? Is er eigenlijk wel een business case van voor mijn organisatie? Het niet goed kunnen beantwoorden van deze vraag betekent ook vaak dat Social Networks binnen organisaties nog worden genegeerd. Hoe kun je als CIO de kracht van Social Media gebruiken om bijvoorbeeld werknemers te behouden en/of klantrelaties te verbeteren? Dit zijn o.a. de vragen die aanbod komen op 30 mei in Oudekerk aan de Amstel.

Er zullen presentaties vanuit verschillende perspectieven over de (on)mogelijkheden van Social Networks worden gegeven door:

Christian-Visser-IBM-(CIONET-Community-Event-Social-Networks-30-mei-2013) Christian Visser, werkt sinds 1999 voor IBM.
Christian heeft verschillende rollen binnen IBM gehad en is een senior gecertificeerde Project Manager. Hij is verantwoordelijk geweest voor Europe Global Services BI CC en is nu verantwoordelijk voor de Benelux IT afdeling. Hij adviseert executives en cliënten over IT transformation initiatives en ‘workplace of the future’.
Freek-van-den-Broek-DMS-(CIONET-Community-Event-Social-Networks-30-mei-2013)
Freek van den Broek, Allround Digital Marketing professional bij DSM,
balancerend op de as tussen Marketing en IT om elke keer weer succesvolle, inspirerende en vernieuwende Digital projecten neer te zetten!

Davied van Berlo, i
nitiatiefnemer van Pleio en Ambtenaar 2.0.
Een netwerk voor ruim 30.000 ambtenaren in Nederland. En auteur van het boek “Wij, de overheid. Cocreatie in de netwerksamenleving”
Richard-Bordes-Lawaaimaker-(CIONET-Community-Event-Social-Networks-30-mei-2013)
Richard Bordes
is ondermeer Social Media Expert, Trendwatcher en Lawaaimaker.
En auteur van het boek “Social Media – Netwerken aan de #Stamtafel”.

Datum: donderdag 30 mei 2013
Tijd: 15:00 – 18:00 uur met aansluitend een netwerkborrel & diner
Locatie: BarRestaurant, Amstelzijde 37, 1184 TX Ouderkerk aan de Amstel

CIONET leden kunnen zich hier aanmelden of contact opnemen met marita@cionet.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *