Samenwerking IT beslissers cruciaal voor betrouwbare financiële dienstverlening

Als beheerder van een belangrijk deel van de telecom infrastructuur van Nederland, nodigt KPN ICT verantwoordelijken van Nederlandse financiële instellingen uit voor een business dialoog in de vorm van een Roundtable over het thema: ‘Hoe houden we de financiële dienstverlening betrouwbaar en tegelijkertijd klantgericht in tijden van zich zeer snel ontwikkelende technologieën en toenemende cyberbedreigingen‘.

Onder de leiding van dagvoorzitter Harry Smorenberg, onafhankelijk strateeg in de Financiële Markt, zal er o.a. gesproken en gediscussieerd worden over de volgende stellingen:

  • Radicale samenwerkingsvormen worden onvermijdelijk voor innovatie in de (financiële) waardeketen.
  • De klant centraal stellen begint bij het ondersteunen van de (financiële) zelfredzaamheid van burgers.
  • Veilige financiële systemen is een gemeenschappelijke verantwoordelijkheid van de hele waardeketen inclusief de consument.

De volgende sprekers zullen aan het woord komen tijdens deze Roundtable:

Munish Ramlal spreker CIONET en KPN Finance event op 6 september 2013 Dr. Munish Ramlal, Adviseur Alex Brenninkmeijer, Nationale Ombudsman
Overheid-burger expert, Ramlal is gepromoveerd in de rechtssociologie op de dissertatie ‘Naar een glazen wetgevingshuis’, een onderzoek naar Haagse lobbypraktijken bij totstandkoming van Haagse wetten. Via zijn brede inhoudelijke expertise is in staat hij om verschillende domeinen zoals politiek, wetenschap en burgerperspectieven met elkaar te verbinden. Ramlal doceerde tien jaar lang aan de Erasmus Universiteit Rotterdam over retorica, politiek, recht en bestuur. Hij gaf presentatietrainingen, onderwees en sprak op diverse congressen.
 Paul Iske spreker CIONET en KPN Finance event op 6 september 2013 Prof. Paul Iske, Hoogleraar Combinatorische Innovatie & Directeur Dialogues House ABN AMRO
Hoogleraar aan de School of Business and Economics van de Universiteit Maastricht, Paul houdt zich hier vooral bezig met diensteninnovatie en sociale innovatie, met als specialiteit ‘Combinatoric Innovation’. Als Chief Dialogues Officer bij ABN AMRO legt hij verbindingen om daarmee mogelijkheden voor innovatieve en duurzame waardecreatie te creëren. Paul is oprichter van het Instituut voor Briljante Mislukkingen, met als doel begrip te kweken voor de complexiteit van innovatie en ondernemen.
Harry Smorenberg, dagvoorzitter bij het CIONET en KPN Finance event op 6 september 2013 Harry Smorenberg, Onafhankelijk strateeg in de Financiële Markt
Harry is ingevoerd in de breedte van de complexe (internationale) financiele dienstverlening (ICT- strategische marketing). Hij is actief in positioneringsvraagstukken, concept- en productontwikkeling en sociale innovatie bij ondermeer banken, verzekeraars, pensioenfondsen en overheden. Hij is oprichter en voorzitter van WorldPensionSummit (Amsterdam), GlobalPaymentSummit (Singapore) en China Pension Forum (Beijing). Hij publiceert regelmatig analyses en columns en is Voorzitter van de editorial board van Banking & Finance.

Datum: vrijdag 6 september 2013
Tijd: 14:30 – 17:00 uur met aansluitend een borrel
Locatie: KPN Experience Center, Röntgenlaan 75, 2719 DX,  Zoetermeer

CIONET leden werkzaam in de financiële sector kunnen zich hier aanmelden of contact opnemen met marita@cionet.com.

Bent u (nog) geen lid van CIONET maar heeft u wel interesse om bij deze Roundtable aanwezig te zijn? Neemt u dan contact op met marita@cionet.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *