CIONET verwelkomt Arjan van Dijk als nieuw Advisory Board lid

Het doet CIONET genoegen te kunnen melden dat Arjan van Dijk, IT beslisser bij Stadgenoot, is toegetreden tot de Advisory Board van CIONET Nederland. Via deze weg willen wij Arjan dan ook van harte welkom heten!

Arjan van Dijk, Stadgenoot en CIONET Nederland Advisory Board member Als manager van de afdeling IT binnen Stadgenoot, één van de grootste woningcorporaties van Amsterdam, is Arjan verantwoordelijk voor Business en IT alignment. Hij heeft een brede managementervaring opgebouwd binnen o.a. Ymere, Atos Origin, Postbank en ING. Daarnaast vervult hij een actieve rol binnen verschillende (internationale) adviesraden, redactiecommissies en vakgerelateerde organisaties, zoals NGI, VRI en CIONET Nederland. Arjan is iemand die gewend is leiding te geven aan hoog opgeleide professionals in dynamische omgevingen. Weet mensen aan zich te binden, te enthousiasmeren en daardoor commitment te krijgen voor veranderingen. Is bij uitstek goed en ervaren in het leiden van ingrijpende veranderingen en/of vernieuwingen.

CIONET Nederland laat zich in haar streven naar kwaliteit en optimale aansluiting bij de community van CIO’s en IT leaders, bijstaan door een Advisory Board bestaande uit academici, experts en zeer ervaren professionals uit het bedrijfsleven en de overheid. Onze Advisory Board members zijn een inspirerende en waardevolle bron van ideeën en kennis voor de CIONET community.

Leden van de Advisory Board van CIONET Nederland: Edwin Erckens, TEVA Pharma Europe – Prof. Dr. Egon Berghout, Universiteit van Groningen – Maurice Boon, Quint Wellington Redwood – Remco Brouwer, Procter & Gamble – Anneke Burger-Tebbens Torringa, GDF SUEZ Energie Nederland – Edgar Heijmans, Min. BZ en Koninklijke relaties – Prof. Dr. Theo Huibers, Universiteit van Twente – Prof. Dr. Stef Joosten, Open Universiteit en Ordina – Karel Kinders, SAS Nederland – Jose de Leeuwe-Wisniewski, Eneco – Paul Piebinga, Enexis – Berry van der Schans, Shanks – Pieter Schoehuijs, AkzoNobel – Prof. Lineke Sneller, Nijenrode Business Universiteit – Wouter Schmitz, ABN AMRO BU NL – Marjolein Smeets, Luchtverkeersleiding Nederland – Prof. Dr. Chris Verhoef, Vrije Universiteit van Amsterdam – Johan de Wit, Swets Information Services, Arjan van Dijk – Stadgenoot.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *