Årets IT-direktør 2014, 23. januar

Årets CIO samling skjer på Radisson Blu Plaza Hotel, Oslo – 23. januar 2014.

Der vil du møte dine CIO kollegaer, og ha anledning til å høre interessante innspill fra analytikere og tidligere vinnere av “Årets IT direktør”. Rundbordsdiskusjoner og dialog med dine kollegaer er kjernen i arrangementet.

Med nåværende vinner av European CIO of the year i 2013, Bassim Haj fra Yara som vant kategorien “Business Process Driven CIO” vil du som vinner av årets tittel , kunne få anledning til å være med i finalen i Brussel, under arrangementet “European CIO of the year”, hvor INSEAD bistår CIONET med å velge ut kandidater til tittelen.

Skal du være med på “Årets IT direktør” arrangement, uten kostnad – benytt VIP koden “CIO” på påmeldingslinken; http://admin.idg.no/aretsitdirektor2014/paamelding.cfm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *