Daag jezelf en collega’s uit en doe mee aan de ICT Leaders Cycling Challenge 2014!

Na een aantal succesvolle jaren organiseert CIONET Nederland al weer de 4e editie van dit unieke en sportieve netwerk evenement.

Het wielerevent duurt één dag en wordt begeleidt door een aantal ex wielren profs onder leiding van Aart Vierhouten. Aart reed in het profpeloton bij grote wielerformaties als Rabobank, Lotto, Skil en Vacansoleil. Ook bereidde hij jarenlang de sprint voor van Robbie McEwen en is voormalig ploegleider bij Vacansoleil-DCM geweest. Tegenwoordig geeft hij ook fietsclinics en lezingen.

Het niveau is van beginners tot gevorderden. Voor de toertocht is er keuze uit twee afstanden van 90 km en 60 km die door de heuvels van Limburg zullen worden afgelegd.

Er zullen 9 teams – waaronder CIONET, KPN, RES Software, SAS, Capgemini, T-Systems, Quint, Easynet, Salesforce en Videns – meefietsen met ieder een eigen tenue.

Het programma ziet er uit als volgt:

  • ‘s ochtends ontvangst met koffie/ thee en wat lekkers op locatie
  • Introductie & welkomst
  • Aansluitend start wielerclinic & lunchbuffet onderweg
  • Na terugkomst douchegelegenheid & aansluitend buffet

Info & foto’s voorgaande edities

Meer weten over voorgaande edities van de ICT Leaders Cycling Challenge? Hieronder kunt u de verslagen en foto’s terugzien.

Aanmelden?
Er zijn een beperkt aantal – gratis – plaatsen beschikbaar voor CIONET leden. First come, first serve dus meld u snel aan bij marita@cionet.com.

Bent u (nog) geen lid van CIONET maar heeft u wel interesse om 23 mei met uw collega CIO’s mee te doen aan dit wielerevent? Neemt u dan contact op met marita@cionet.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *