IT Leaders delen kennis op Booming Business Symposium


Sticky is een studievereniging voor informatica en informatiekunde in Utrecht die voor en door studenten activiteiten en bijeenkomsten organiseren. Zo organiseerde Sticky begin maart het Booming Business Symposium.

CIONET was voor het tweede jaar gevraagd te helpen met het programma. Het thema was ‘Roads to E-Leadership’ en de vraag was of wij konden helpen met aansprekende voorbeelden die kunnen overbrengen wat de rol van IT is in de groei van bedrijven en welke pijnpunten van bedrijfsgroei IT kan verlichten. Gekozen is een mix van grote organisaties en startups on zo het brede veld van waar IT kan helpen in beeld te brengen.

Onder leiding van dagvoorzitter en CIONET Partner Frits Bussemaker hebben de volgende personen hun verhaal gedeeld: Yori Kamphuis, medeoprichter van Coblue Cybersecurity; Corné Mulders, oud CIO van ABN AMRO NL en CIO van van het St. Antonius Ziekenhuis; Jeroen Scheer manager Taskforce Energietransitie bij Alliander en Daan Weddepohl, CEO van Peerby. De algemene waardering voor alle sprekers was er groot.

CIONET werkt graag mee aan dit soort bijeenkomsten in het kader van de Pledge voor de Grand Coalition. CIONET leden die geïnteresseerd zijn om ook een keer hun kennis te delen of, bekend zijn met een bijeenkomst waar nog wat ondersteuning gewenst is, meld u aan via marita@cionet.com.

Bent u (nog) geen lid van CIONET maar heeft u wel interesse om u aan te sluiten bij meer dan 4.000 van uw collega CIO’s en IT Executives? Neemt u dan contact op met marita@cionet.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *