Enterprise Mobility: doe inspiratie op en deel uw ervaringen – 14 mei 2014

Smartphones, gratis Apps en tablets ondersteunen inmiddels dagelijks medewerkers van vele organisaties in hun werk. Het wordt algemeen erkend dat het mobiel maken van organisaties de nodige voordelen biedt zoals hogere productiviteit (onderzoek toont aan tot 45% toename), snellere besluiten en grotere medewerkerstevredenheid daar het ook ‘Het Nieuwe Werken’ ondersteunt. Daarmee wordt ook een kostenreductie gerealiseerd. Nadelen zijn de volledige afhankelijkheid van de internet infrastructuur en gegeven dat niet iedere medewerker die vrijheid aankan. En, in vele gevallen is de ICT omgeving en de bedrijfsprocessen van een organisatie nooit ontworpen voor een mobiele ontsluiting.
De CIO is algemeen verantwoordelijk voor ‘Enterprise Mobility Management’ van een organisatie. Dit kent aspecten zoals veiligheid, applicatie management en financieel management maar ook, aanpassing van de ‘enterprise architectuur’ en de bedrijfsprocessen in de back office. Tijdens dit CIONET event zullen we ingaan wat al deze mobile devices betekenen voor de architectuur, de bedrijfsprocessen en de governance.
Om op deze vragen antwoord te geven, hebben wij een aantal inspirerende sprekers op het programma staan, die hun visie hierover willen delen:

Luc Verbist CIO Persgroep Spreker Enterprise Mobility CIONET event 14 mei 2014 Luc Verbist, CIO bij De Persgroep en European CIO of there Year 2013
Luc Verbist, CIO of De Persgroep. As graduated civil engineer construction Luc started his career as underwriter of technical insurances at Mercator, Antwerp. He build up a vast experience in legal and contractual matters and sharpened his negotiation skills.  After 5 years he moved to the publishing industry at Corelio, Brussels. He was responsible for information management in the commercial department and managed related ICT projects. He later on moved to the ICT department were he became responsible for all ICT projects. After 10 years in the publishing industry Mr. Verbist changed from industry sector and switched to IBM as CIO. Within a year De Persgroep headhunted him away to take his current position as CIO, a position which Luc holds for 15 years.  He is heading an ICT staff of 225 and has operational responsibility for supporting the Belgian and Dutch activities. Luc is closely involved in the merger and acquisition strategy of De Persgroep and is leading the ICT integration of newly acquired businesses.
Jan Koen Deen Supermarkt Spreker Enterprise Mobility CIONET event 14 mei 2014 Jan Koen, ICT manager bij DEEN Supermarkten B.V.
Jan Koen is bevlogen, ambitieus en zijn focus ligt op de toekomst. Dit heeft hem niet alleen persoonlijk succes gebracht (hij is vanuit zijn bijbaantje in het magazijn van DEEN uiteindelijk manager ICT geworden), maar ook voor de organisatie. DEEN heeft dankzij Koen en zijn team een grote maar zeer stabiele ICT-omgeving en doordat hij continu zoekt naar optimalisatie van producten en processen is de ICT bij DEEN toekomstbestendig. En altijd binnen de normen en waarden van het bedrijf: Koen begrijpt de dynamiek van de retail en klanttevredenheid met betrekking tot ICT-dienstverlening is zijn belangrijkste KPI.
Brian Gammage former Gartner Analist Chief Market Technologist VMware Spreker Enterprise Mobility CIONET event 14 mei 2014
Brian Gammage, voormalig Gartner analist, thought leader en Chief Market Technologist VMware
Brian Gammage is VMware’s Chief Market Technologist. He works closely with customers to define the journey to a modern end-user computing model that securely delivers access to applications and data from any device, wherever and whenever the user needs it. With more than 25 years IT sector experience, the former Gartner fellow is widely regarded as one of the most influential global analysts in the desktop virtualization market. As chief market technologist at VMware, Brian is focused on developing the company’s vision for end-user centric IT, addressing the operational and security challenges of an increasingly mobile workforce as well as the burgeoning diversity of data, applications and devices now entering the workplace. Brian is based in the UK but his remit is as a global thought leader. Prior to his role at Gartner, Brian worked at HP, Olivetti Systems and Acorn Computers.

Datum: woensdag 14 mei 2014
Tijdstip: 15.00 – 18.00 uur met aansluitend een netwerkborrel
Locatie: Kasteel 3, 3441 BZ, Woerden
CIONET leden kunnen zich via cionet.com aanmelden of contact opnemen met marita@cionet.com.
Bent u (nog) geen lid van CIONET maar heeft u wel interesse om 14 mei 2014 met uw collega CIO’s van gedachten te wisselen over Enterprise Mobility? Neemt u dan contact op met marita@cionet.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *