Wielerkoorts in Limburg: 4e CIONET Cycling Challenge grootser dan ooit!

ICT Leaders Cycling Challenge 2014 team CIONET
ICT Leaders Cycling Challenge 2014 team CIONET

Sleeves, gelletjes, regenjasjes, kuitenbalsem, reserve-bandjes, powerrepen: niets werd aan het toeval over gelaten in de voorbereiding voor de CIONET ICT Leaders Cycling Challenge 2014. Voor deze 4e editie had CIONET weer een beroep gedaan op de professionele organisatie van Mirjam Langedijk van MIR Sportmarketing. Door een nieuwe opzet qua teams (9 bedrijven fietsten mee in een team van collega’s en klanten) werd deze editie met ruim 90 deelnemers grootser en mooier dan ooit!

Een warm welkom van CIONET partner Jeroen Kleinhoven, een onderhoudende fiets-en-koers kennis quiz onder leiding van Alfred de Jong (Quint Wellington Redwood) en voormalig prof wielrenner Aart Vierhouten en daarna in het zadel voor een koers van 65 of 90 km door de heuvels van het Mergelland. Na de lunchstop voor de inmiddels traditionele Limburgse broodmaaltijd, begeleidt door sterke klimverhalen, werd de koers vervolgd. Onderweg stond het team koerscoaches, onder leiding van Aart Vierhouten, zowel beginners als fanatiekelingen bij met tips en trick van de (semi)-professionals begeleiders.
In het – nieuwe – parcours waren bekende toppen opgenomen als de Gulperberg, Schweiberg, Fromberg en de Cauberg, maar het venijn zat in de staart: de klimtijdrit op de Loorberg waar de finish bij het hotel met uitzicht op het Gulpdal lag. De bourgondische pastamaaltijd liet iedereen weer aansterken.
In het kader van deelnemen is belangrijker dan winnen ontving iedereen een prijs van KPN en RES Software. Maar een bijzondere vermelding voor:
Ploegklassement
1. Capgemini 4.19
2. KPN 4.49
3. CIONET 4.50
4. SAS 5.03
5. Salesforce 5.06
6. T-Systems 51.3
7. Quint 5.26
8. Videns 5.29
9. RES 6.06
10. EASYNET 6.32
Snelste dame
1. Melinda Riley – Quint 4.57.15
90 km
1. Reinard Sportel – Capgemini 3.22.38
2. Peter Riley – Quint 3.22.58
3. Piet Beentjes – CIONET 3.33.31
65 km
1. Peter Paul Verhoef – Quint 4.12.29
2. Jos Zaal – RES 4.46.23
3. Arie Joosse – RES 5.24.19
CIONET en de deelnemende partners KPN, RES Software, T-Systems, Capgemini, Quint Wellington Redwood, Videns, Salesforce.com, Easynet kijken terug op een geslaagde dag. Voor de deelnemers zijn er nog deze – veelal – heroïsche foto’s van huisfotograaf en ex Rabobank prof wielrenner Leon van Bon.
De CIONET ICT Leaders Cycling Challenge is voor veel leden en partners een vaste waarde geworden op de CIONET evenementenkalender. We gaan ons opmaken voor de organisatie van de 2015 editie: het Lustrum! Het aantal sponsorteams blijft – net als dit jaar – maximaal 10, dus business partners die mee willen rijden, adviseren we hun interesse op korte termijn kenbaar te maken bij Jeroen Kleinhoven.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *