KPN vernieuwt strategische relatie met CIONET Nederland

Partnership geeft partijen strategisch toegang tot relaties, content en samenwerking

KPN heeft het business partnership met CIONET in Nederland vernieuwt voor 2015. Het business partnership stelt KPN in staat om een actieve en inhoudelijke rol te spelen binnen de CIONET community. KPN heeft als Premium partner ook zitting in de Advisory Board.
kpn_logoKPN is als een hoogwaarde communicatie- en ICT-dienstverlener leverancier van  slimme en veilige ICT-oplossingen voor de groot zakelijke markt. Slimmer (samen)werken wordt steeds belangrijker. Door ontwikkelingen in ICT, milieu, veiligheid, mobiliteit en de arbeidsmarkt verandert de combinatie van leven en werken. KPN brengt mensen, organisaties en informatie ook virtueel bij elkaar.

Esther Hoeve, Manager Marketing Corporate & Large Enterprises KPN : ‘De rol die ICT heeft voor bedrijven verandert snel, daarmee verandert ook de rol  van de ICT executive. Buiten het succesvolle  inhoudelijke partnership met CIONET,  staan ook dit jaar weer interessante en actuele community events gepland waarin we als KPN de business dialogue aangaan met de ICT executive in de zakelijke markt. Ook zal net als voorgaande jaren weer een gezamenlijk KPN/CIONET event worden georganiseerd. Dit is  een succesvolle formule gebleken.’.
Ook Jeroen Kleinhoven, commercieel partner bij CIONET Nederland, is verheugd met de vernieuwing van het contract: ‘De relatie tussen CIONET en KPN Zakelijke Markt, en haar juridische voorgangers, bestaat al even, maar is met name de laatste jaren sterk inhoudelijk gegroeid. KPN heeft een bijzondere rol in de Nederlandse markt en dus ook voor ons netwerk. Het is een dienstverlener, partner maar waakt ook over onze kritische telecommunicatie-infrastructuur. Niet enkel een uitstekende gesprekspartner voor onze leden maar ook een thought-leader om actief aan tafel te hebben bij onze bijeenkomsten.’
Logo CIONETCIONET Nederland maakt tevens bekend dat het het afgelopen jaar een sterke groei heeft doorgemaakt. Inmiddels telt het netwerk in Nederland 550 ICT beslissers en ruim 4.500 in Europa en Zuid-Amerika, waar inmiddels ook vestigingen zijn gestart. Met name deelname aan round-tables en netwerkbijeenkomsten nam sterk toe. Het portfolio aan diensten voor ICT Beslissers werd verder uitgebreid met o.a. de succesvolle leergang ‘CIO als Commissaris‘. Totaal ontving CIONET 350 unieke bezoekers op haar Community bijeenkomsten en bijna 1.000 op CIONET Supported en Endorsed bijeenkomsten. Hiermee is CIONET in 7 jaar tijd uitgegroeid tot het grootste netwerk van ICT beslissers in de Nederlandse markt.
Herman van Bolhuis (CIONET), Esther Hoeve (KPN) & Jeroen Kleinhoven (CIONET)
Herman van Bolhuis (Managing Partner CIONET), Esther Hoeve (Manager Marketing Corporate & Large Enterprises KPN) & Jeroen Kleinhoven (Partner CIONET)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *