Digital Leader? Deel ervaringen, doe inspiratie op of discussieer mee!

Digital_leadership_in_modern_times_CIONET_Nederland_2015_events_CIO_IT_Executive2015 belooft een jaar te worden met spannende ontwikkelingen in het ICT-landschap. Uber, Airbnb, Kickstarter worden steeds aangehaald als voorbeelden dat het de tijd is voor radicale of disruptive innovatie. Het zijn dan ook inspirerende voorbeelden die aanzetten tot nadenken.
Wat is de Uber in uw branche? Wie ‘disrupt’ de markten waarin uw bedrijf actief is? Als men goed kijkt, zijn het vaak geen technologiebedrijven, maar de bedrijven die technologie wel gewoon ‘snappen’. Is uw organisatie daar al klaar voor? En is de CIO hier wel klaar voor? Men ziet de rol van de CIO ook veranderen. Hij buigt zich in samenspraak met de business over de bedrijfsstrategie en denkt mee over de vraag hoe een onderneming zijn concurrentiepositie kan verbeteren. In het tijdperk van snelle transformatie moet de CIO voorop blijven lopen op deze ontwikkelingen en de leiding nemen.
Ons programma voor aankomend jaar staat dan ook volledig in het teken van “Digital Leadership in (disruptive) Modern Times”. Gedurende zo’n 7 Nederlandse Community Events gaan we in op de relevante ontwikkelingen in het ICT-landschap. CIONET leden van CIO’s, IT directeuren, IT beslissers en Business Partners zijn exclusief welkom om kennis te delen en mee te discussiëren.
CIO of IT executive?
Nog geen lid van CIONET maar wilt u als CIO of IT Executive deel uit maken van Europa snelst groeiende netwerk van reeds 4900 Europese en Nederlandse IT beslissers? Meld u zich dan hier (kosteloos) aan voor CIONET of stuur een bericht aan marita@cionet.com.
IT dienstverlener of aanbieder?
Zijn CIO’s en IT directors ook uw doelgroep om tot zaken te komen? Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden. Neemt u dan contact op met Jeroen Kleinhoven.
Jaarprogramma CIONET Nederland 2015
Hieronder bieden wij u een overzicht van ons Nederlandse programma in 2015. Zoals aangegeven draait ons programma dit jaar om het thema ‘Digital Leadership in Modern Times’.

12 februari Chief Digital Officer: What’s in a name? About how to organize and monetize Digital Strategies
9 april Cyber Security Strategies: achieving cyber resilience
29 mei ICT Leaders Cycling Challenge 2015
4 & 5 juni CIO CITY ’15 en European CIO of the Year in Brussel (internationale CIONET conferentie)
2 juli The Great Transformation in demand – een gek kan meer vragen dan…
10 september Enterprise Mobility and Big Data: beauty versus the beast?
8 oktober Data Driven Infrastructure Innovation
17 december Smart Systems Drivers: towards digital business leadership

CIONET leden kunnen zich via het persoonlijke profiel cionet.com registreren voor deze bijeenkomsten.
De bijeenkomsten starten veelal om 15.00/15.30 uur en worden afgesloten met een netwerkborrel en/of diner waar onze leden kosteloos toegang tot hebben.
* Om een goede interactie te waarborgen en voldoende ruimte voor inbreng door deelnemers te garanderen hanteren wij een maximum aantal deelnemers. Meld u dus tijdig aan.
Waarom lid of partner worden van CIONET?

Anneke Burger-Tebbens Torringa - CIONET Nederland testimonial Anneke Burger-Tebbens Torringa, CIM Autoriteit Financiële Markten, voormalig CIO GDF SUEZ Energie Nederland
“CIONET staat in een netwerk van diverse netwerkwerk organisaties, bedrijfsleven, overheid, politiek. Dat biedt ook de mogelijkheid om krachten te bundelen vanuit CIO NET rondom statement & visie over het vakgebied.”
Jose de Leeuwe - CIONET testimonial Jose de Leeuwe-Wisniewski, CIO a.i. Hogeschool voor de Kunsten, voormalig Directeur IT Operations bij Eneco
“De ongedwongen sfeer, de bespreking van actuele thema’s in het vakgebied, de samenstelling van verschillende functies binnen IT zijn redenen dat ik altijd graag kom naar de bijeenkomsten. Al eerder heb ik het begrip ‘gilde’ gebruikt. Ik haal en deel er graag mijn kennis.”
Egon Berghout - testimonial CIONET Nederland Prof. Dr. Egon Berghout, Professor bij de Universiteit van Groningen
“Als je op elkaar gaat staan dan kijk je verder”. Door de goede interactie en de kwaliteit van het deelnemersveld biedt CIONET dé manier om de IT-actualiteit in de volle breedte tot je te nemen.”
Edwin Erckens - testimonial CIONET Nederland Edwin Erckens, CIO TEVA Pharmaceuticals
“CIONET kan gezien worden als een moderne vorm van een gilde, een alliantie van vakgenoten die kennis en ervaring uitwisselen, met de blik op de toekomst. Interessant, nuttig en inspirerend!”
Remco Brouwer - testimonial CIONET Nederland Remco Brouwer, Director Business Intelligence at The Coca-Cola Company, voormalig Global Business Services Manager bij Procter & Gamble
“My Membership of CIONET has been very beneficial for my job and for myself. Through CIONET I meet lots of other senior IT leaders and by connecting to them we share experiences, successes and failures. We are all in jobs where we get approached by people selling services and solutions, it’s very beneficial to talk to peers to understand the story behind all the stories.”
Karel Kinders - testimonial CIONET Nederland Karel Kinders, Managing Director bij SAS Nederland
“SAS is er veel aan gelegen om vinger aan de pols te houden bij CIO’s. Wat speelt er, welke ontwikkelingen zijn belangrijk voor hen? Om die reden zijn wij business partner van CIONET. Enerzijds om elkaar te ontmoeten. Anderzijds om gezamenlijk daadwerkelijk thema’s uit te diepen.”
Johan de Wit - testimonial CIONET Nederland Johan de Wit, CIO adviseur, voormalig CIO bij Swets Information Services, Associate Director CIONET
“De internationale opzet van CIONET in combinatie met het steunen op drie pilaren te weten bedrijfsleven, universiteiten, opleidingsinstituten en met name ook leveranciers, vind ik een groot voordeel ten opzichte van andere platforms. Uitstekend om te netwerken. Prima om bij te blijven met de nieuwste ontwikkelingen zonder dat daar weer harde verkoopacties aan verbonden zijn. Deze driehoek werkt en ik als CIO voel me er prima thuis.”
Pieter Schoehuijs - CIONET Nederland testimonial Pieter Schoehuijs, CIO bij AkzoNobel
“I have found CIONET a great platform to connect with peers to exchange experiences either informally or more moderated. With most themes in common nowadays, having such an international community is essential for me.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *