Joop Zoetemelk kopman tijdens de 5e CIONET ICT Leaders Cycling Challenge!

Banner-ICT-Leaders-Cycling-Challenge-2015Na 4 succesvolle voorgaande edities, mogen we het stilaan een wielerklassieker noemen. Dit jaar op 29 mei a.s. vieren we het 1e lustrum van de CIONET ICT Leaders Cycling Challenge!
Sportieve grenzen verleggen, samen de finish halen, de competitie aangaan, de zoete pijn van de beklimming van de Limburgse heuvels, goede gesprekken met teamgenoten bij de avondmaaltijd. Alles wat fietsen tot fietsen maakt samengebald in één evenement: de CIONET ICT Leaders Cycling Challenge 2015.
Een prachtig event om met collega’s uit het vak aan deel te nemen. Sportief genieten van een fantastische sfeer, daar gaat het om deze dag.
De lustrum editie van dit unieke wielerevent biedt plaats aan maximaal 120 rijders en duurt één dag. De begeleiding is in handen van een aantal ex wielren profs onder leiding van toppers als:

Joop-Zoetemelk Joop Zoetemelk, oud-wielrenner, die geldt als één van de beste Nederlandse ronderenners ooit. Hij won in 1979 de Ronde van Spanje, in 1980 de Ronde van Frankrijk en werd in 1985 wereldkampioen; en
 Aart-Vierhouten Aart Vierhouten, oud-wielrenner die reed in het profpeloton bij grote wielerformaties als Rabobank, Lotto, Skil en Vacansoleil en is voormalig ploegleider van het Vacansoleil-DCM team.

Het niveau is van beginners tot gevorderden. Voor de toertocht is er keuze uit twee afstanden van 90 km en 60 km die door de heuvels van Limburg zullen worden afgelegd.
Naast het CIONET team rijden er nog 10 teams mee in een eigen tenue: KPN, SAS, KPMG, T-Systems, Capgemini, Software Improvement Group, Quint Wellington Redwood, Salesforce, RES Software en Videns/Ipanema Technologies.
Het programma ziet er uit als volgt:

  • Vanaf 8.45 uur – ontvangst met koffie/ thee en vlaai bij Bilderberg Vaalsbroek, Vaalsbroek 1, te Vaals
  • 9.15 uur – welkomstwoord Joop Zoetemelk en Aart Vierhouten
  • Aansluitend start wielerclinic
  • Onderweg: lunchbuffet van Limburgse proporties
  • Na terugkomst douchegelegenheid en aansluitend een uitgebreid pasta buffet met volop gelegenheid tot heldenverhalen
  • 19.00 uur – einde

Teamfoto-CIONET-ICT-Leaders-Cycling-Challenge-2014
CIONET ICT Leaders Cycling Challenge 2014: het CIONET team

Aanmelden = Meedoen
Voor CIONET leden is er een beperkt aantal startnummers te vergeven, dus meld je snel aan. Aanmelden kan via marita@cionet.com. Deelname is gratis. Bij een annulering korter dan 2 weken van te voren, zijn we genoodzaakt 200 euro in rekening te brengen.
Bent u (nog) geen lid van CIONET maar heeft u wel interesse om 29 mei met uw collega CIO’s mee te doen aan dit wielerevent? Neemt u dan contact op met marita@cionet.com.
Terugblik voorgaande edities.
Alvast een sneak preview voor wat komen gaat? Hieronder kunt u de verslagen en foto’s terugzien van voorgaande edities van de CIONET ICT Leaders Cycling Challenge:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *