Vruchtbare bijeenkomst Nederlandse CIONET Advisory Board 9 april 2015

Groepsfoto-CIONET-Advisory-Board-meeting-9-april-2015
CIONET Nederland Advisory Board april 2015

Op 9 april jongstleden is de Advisory Board van CIONET Nederland bijeengekomen in het prachtige Landgoed Te Werve in Rijswijk.
Henk Grevelman, Director Vereniging Achmea en Program Director Strategic Programs bij Achmea, Jeroen Verkroost, Chief Digital Officer bij de Persgroep en José Brenninkmeijer, Vice President bij KPN Consulting (namens Alexander van der Hoofd) werden van harte welkom geheten als nieuw lid bij bij de CIONET Advisory Board.
Onder het genot van een goed diner werden de ontwikkelingen rondom het vakgebied van de CIO en de internationale en Nederlandse CIONET community besproken. Naast het Nederlandse CIONET programma kwamen ook het internationale CIONET congres voor IT beslissers ‘CIO CITY 2015’ en de European CIO of the Year 2015 awards aan bod.
CIONET Nederland laat zich in haar streven naar kwaliteit en optimale aansluiting bij de community van CIO’s en IT leaders, bijstaan door een Advisory Board bestaande uit experts uit het bedrijfsleven en de overheid. Vanuit hun eigen deskundigheden en ervaringen denken de leden mee met de ontwikkelingen in en rondom de CIONET community. De inbreng en betrokkenheid van de adviesraad van CIONET is van groot belang. De leden van de adviesraad zijn een inspirerende en waardevolle bron van ideeën en kennis voor de CIONET community.
Leden van de Advisory Board van CIONET Nederland: Edwin Erckens, VP IT, TEVA Pharma Europe (chairman Advisory Board) – Egon Berghout, Professor bij de Universiteit van Groningen – Remco Brouwer, Director Business Intelligence bij The Coca-Cola Company, Anneke Burger-Tebbens Torringa, CIM bij Autoriteit Financiële Markten – Arjan van Dijk, IT Manager bij Stadgenoot – Henk Grevelman, CIO and Program Director bij Achmea – Edgar Heijmans, Programmamanager Consolidatie Datacenters bij Min. BZ en Koninklijke relaties – José Brenninkmeijer, Vice President bij KPN Consulting, Stef Joosten, Director en Information Designer bij Open Universiteit – Karel Kinders, Managing Director bij SAS Nederland – Jose de Leeuwe-Wisniewski, Manager ICT a.i. Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten – Edo Roos Lindgreen, Partner KPMG Advisory – Berry van der Schans, CIO a.i. – Wouter Schmitz, former Head of Architecture bij ABN AMRO BU NL – Marjolein Smeets, IT Manager bij Luchtverkeersleiding Nederland – Chris Verhoef, Professor bij de Vrije Universiteit van Amsterdam – Jeroen Verkroost, CDO bij de Persgroep – Johan de Wit, CIO, CxO coaching, Associate Director CIONET

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *