Save the date 10 september 2015 – Enterprise Mobility and Big Data: beauty versus the beast

transforming-businessMiddels Big Data kan IT een waardevolle bijdrage leveren aan het succes van de business: door de enorme hoeveelheid aan gegevens die we dag-in-dag-uit over de business, klanten, werknemers, partners en leveranciers verzamelen en een goede analyse hiervan kunnen zeer waardevolle inzichten worden verkregen.
Omdat bedrijven steeds meer data-driven worden, is het dan ook niet vreemd dat de mogelijkheden en nieuwe inzichten die hieruit voortvloeien worden ingezet om bedrijfsprocessen en de organisatie verder te optimaliseren. Enterprise Mobility kan hier een belangrijke rol in spelen gezien het de impact van big data op customer intelligence en operational efficiency kan vergroten door deze informatie meteen te benutten. Dit is mogelijk doordat bedrijfsprocessen die voorheen vast zaten aan een applicatie op de desktop nu ook beschikbaar zijn via diverse mobiele apparaten.
Door Big Data en Enterprise Mobility samen te brengen kunnen er door professionals beter geïnformeerde beslissingen worden genomen gezien ze real-time kennis en informatie online mobiel beschikbaar hebben waar ze ook zijn. Andersom betekend het ook dat via Enterprise Mobility ook real-time data uit de praktijk kan worden verzameld waarmee meer winst kan worden behaald worden door verbeterde efficiency en productiviteit. Hierdoor kunnen er veel meer dynamischere business modellen en -processen ontstaan. Echter zonder een goede big data- en cloud strategie kan er niet voldoende gebruik worden gemaakt van de mogelijkheden van onder andere Enterprise Mobility.
Los van de vele mogelijkheden die de combinatie van Big Data en Enterprise Mobility bieden blijven er nog belangrijke vragen staan over:

  • welke metrics/data er belangrijk zijn en hoe deze info kan worden gebruikt;
  • wie is eigenaar van deze data;
  • wat zijn technische (on)mogelijkheden
  • hoe zit het met security en
  • heeft de klant vertrouwen in deze mogelijkheden?

Enterprise Mobility en Big Data: beaty versus the beast? Hierover gaan we 10 september aanstaande onder bezielde leiding van moderator:

Remco Brouwer Director Business Intelligence Coca-Cola Global moderator CIONET event Remco Brouwer (Director Business Intelligence bij The Coca-Cola Company)

Over in gesprek met experts uit het veld waaronder:

Pascal Huijbers Chief Technology Officer bij Delta Lloyd spreker CIONET event Pascal Huijbers, Chief Technology Officer DeltaLloyd
Arnoud Klerkx Chief Business Technology Officer en lid van de Raad van Bestuur van Sanoma Learning spreker CIONET event Arnoud Klerkx, Chief Business Technology Officer en lid van de Raad van Bestuur van Sanoma Learning
Datum: 10 september 2015
Tijd: 15.00 – 17.30 uur met aansluitend een netwerkborrel
Locatie: SAS, Landgoed Oud Bussem te Huizen
Aanmelden: Via cionet.com of stuur een e-mail naar floortje@cionet.com

Bent u (nog) geen lid van CIONET maar heeft u wel interesse om 10 september aanstaande met collega CIO’s en IT Executives van gedachten te wisselen tijdens dit event? Neemt u dan contact op met marita@cionet.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *