KPN ontvangt CIONET op SAIL

KPN SAIL event 21 augustus 2015
Foto Marjolein Lich, partner van Marco van Walstijn, Directeur ICT, Dienst van het Koninklijk Huis

Amsterdam was 19 t/m 23 augustus het decor van het grootste publieksevenement van Nederland, SAIL Amsterdam 2015. Meer dan 2,3 miljoen bezoekers genoten van de Tall Ships, de optredens en de sfeer.
KPN was een van de hoofdsponsoren van SAIL. Met dank aan Henk Kreft, Directeur KPN West Nederland konden een aantal CIONET leden met hun partner een bezoek brengen aan SAIL. Deze werden ontvangen op de Tall Ship Belem waar gastheer Frank van der Post, CCO en lid van de Raad van Bestuur van KPN iedereen welkom hete. Het was een perfecte avond met lekker weer, goed gezelschap en een mooi vuurwerk na afloop.
Als hoofdsponsor verzorgde KPN alle communicatie en heeft voor SAIL het grootste tijdelijke mobiele netwerk ooit opgeleverd met free wifi, reload en relaxplekken. Bekijk hier de video welke laat zien wat er bij komt kijken om een dergelijk netwerk te kunnen bouwen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *