TRAILBLAZERS gezocht!

CIONET Trailblazer (startup) DayWe zien tegenwoordig een ongekende groei van innovatieve bedrijven, start-ups, die vaak ICT producten en diensten aanbieden. Een deel daarvan richt zich organisaties waar CIONET leden werken. Zelf opzoek gaan naar wat deze organisaties kunnen bieden kan een grote beloning opleveren maar, betekent veel tijd en moeite steken in uitzoeken wat er geboden wordt.
Daarom willen we gebruik maken van ons CIONET netwerk. In Nederland hebben we immers ruim 600 leden en, we worden geregeld getipt door leden over bedrijven waar zij zelf mee samenwerken. Kleine jonge start-ups die hen echt toegevoegde waarde bieden maar vaak nog onbekend zijn bij de meeste andere CIONET leden.
Voor deze bedrijven willen we de CIONET Trailblazer day organiseren. We nodigen alle CIONET leden uit om met voorstellen te komen van innovatieve organisaties die we graag een podium bieden. Een voordracht van een CIONET lid stellen we wel als voorwaarde voor deelname.
Is de introductie geregeld? Dan krijgt de organisatie tijdens de Trailblazer day de gelegenheid zich te presenteren voor een groep ervaren CIO’s en Digital Leaders en met hen in gesprek gaan over zaken zoals de propositie, dilemma’s en wat is de ‘proof of business’? We verwachten tussen de 4 en 6 organisaties te verwelkomen.
De Trailblazer day wordt georganiseerd op 11 november 2015 in Station Bloemendaal.
Heeft u – als Digital Leader zijnde – nu al een organisatie ingedachte die u zou willen introduceren als Trailblazer? Neem dan contact op met Frits Bussemaker.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *