Save the date 17 december 2015 – Smart Systems Drivers: towards digital business leadership


Op deze laatste CIONET community sessie van 2015 gaan we een bijzondere middag beleven als gast van de VPRO.
Wij hebben dan de unieke mogelijkheid om in gesprek te gaan met de redactie van VPRO’s Tegenlicht. VPRO ontwikkelt al jaren dit programma in eigen beheer en regelmatig worden thema’s behandeld die relevant zijn voor de CIO. Denk aan onder andere het Bitcoin-evangelie; de robot als mens; e-stonia: een land als start-up; digitaal voedsel of Cybertopia in Silicon Valley.
Kortom, de impact van ICT op de maatschappij in alle mogelijke vormen en variaties. Wij zullen met de redactie in gesprek gaan over de vragen, de trends, hoe maak je onderscheid tussen toekomst en hype en wat is het proces om een trend te identificeren.
Daarnaast zullen we van VPRO zelf horen hoe zijn met hun eigen ICT omgaan. Tenslotte, Digitale Trendwatcher Vincent Evers zal u meenemen in zijn waarnemingen, visie en voorspelling voor 2016.
Aankomende 17 december gaat Herman van Bolhuis in gesprek met experts uit het veld waaronder:

Martijn Kieft Director Researcher VPRO Tegenlicht Martijn Kieft, director/researcher VPRO. Focust zich op onderwerpen die raken aan technologie of economie, en het liefst nog de combinatie van die twee. Naast Tegenlicht werkte hij mee aan VPRO-series “Jansen & Janssen” en “Goudzoekers”.
Vincent Everts  
Vincent Everts trendwatcher op gebied van internet & techniek.
 
Mattijs de Ruijter  
Mattijs de Ruijter, Manager ICT & Productiefaciliteiten VPRO.

 

Datum: 17 december 2015 oktober 2015
Tijd: 14.30 – 17.30 met aansluitend een netwerkborrel
Locatie: VPRO, Wim T. Schippersplein 1, 1217 WD te Hilversum
Aanmelden: Via cionet.com of stuur een e-mail naar floortje@cionet.com

Bent u (nog) geen lid van CIONET maar heeft u wel interesse om 17 december aanstaande met collega CIO’s en IT Executives van gedachten te wisselen tijdens dit event? Neemt u dan contact op met marita@cionet.com.
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *