CIONET: Let's talk (IT) business

Radio-Interview-Let's-Talk-Business-van-YPCA-New-Business-Radio-met-Frits-Bussemaker-CIONET-NederlandIn Let’s Talk Business, het online radioprogramma van New Business Radio (YPCA) ontving Ron Lemmens, Frits Bussemaker. Hij is Secretary General International Relations en Partner bij CIONET Nederland. Ron Lemmens en Frits Bussemaker gaan onder andere in gesprek over voor CIO’s interessante ontwikkelingen in het IT vakgebied, de digitale transitie binnen organisaties en de rol die CIONET als community voor Digital Leaders hierin speelt voor haar leden.
YPCA (Traffic Radio, All Sports Radio, Eileen en ook New Business Radio) weet als geen ander hoe je informatie via verschillende media als radio en internet zo gericht mogelijk kunt aanbieden aan je doelgroep. Als business community voor IT Executives zijnde biedt CIONET haar leden inspirerende bijeenkomsten, Leergang CIO als Commissaris, artikelen, onderzoeksrapporten, whitepapers etc over inhoudelijke thema’s aan waarin praktijkvoorbeelden, visie, strategie, succes en mislukking worden belicht.
New-Business-Radio-Beluister-interview-met-CIONET-Herman-van-Bolhuis-1-mei-2015 YPCA en CIONET kunnen op deze manier optimaal gebruik maken van elkaars kennis en expertise. New Business Radio en CIONET hebben dezelfde drijfveren: het delen van actuele, relevante informatie met ondernemende mensen waaronder IT Executives.
Met deze samenwerking zijn we dan ook in staat de content van CIONET nog beter aan te bieden en kunnen we onze specifieke doelgroep van CIO’s, IT Executives ook via voor hen interessante (internet)radio (programma’s) bereiken. Meer informatie en/of interesse om een keer aan te schuiven en als lid of partner een inhoudelijke bijdrage te leveren aan een (CIONET) radio-uitzending van New Business Radio? Laat het ons weten door een bericht te sturen aan Marita Vleugel (CIONET).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *