Speciale kortingscode CIONET leden voor het Nationaal Management & IT Symposium

Nationaal Management & IT Symposium
Op 10 december vindt het Nationaal Management & IT Symposium plaats. Door de samenwerking van verschillende vakverenigingen is dit hét toonaangevende platform geworden om kennis op te doen over de veranderende IT-wereld. Dit jaar is ‘Building Digital Trust’ het onderwerp van het evenement.
Topics
Digital Responsibility, Boardroom IT Revisited, Informatiestrategie Centraal, IT Department 2020, Schaduw IT, Hybride Infrastructuur, Sharing Economy, Fuzzy Logics, Dark Web, DevOps, Agile en meer topics die in 2016 trending zullen zijn.
Met o.a. de volgende sprekers
– Ida Haisma, Directeur at The Hague Security Delta (HSD)
– Brendan Bank, CIO at Booking.com en
– Mattijs ten Brink, Directeur at Transavia
Uitreiking Dutch Digital Leader Award
Tijdens het Nationale Management & IT symposium zal de winnaar van de eerste Dutch Digital Leader Award bekend worden gemaakt. De winnaar wordt uitgenodigd om een presentatie te geven op het ‘e-Skills for Jobs congres’ van de Europese Commissie als onderdeel van het Nederlandse voorzitterschap op 16 maart in Amsterdam.
We nodigen je uit om een kandidaat voor te dragen. Weet je iemand die voldoet aan het profiel van een Digital Leader? Stuur dan jouw suggestie naar info@mitsymposium.nl.
Meer informatie is te vinden op de website van het Nationaal Management & IT syposium.
Je kan je hier online registeren voor het Nationaal Management & IT symposium. Er zijn dit jaar 25 kaarten gereserveerd voor CIONET leden tegen een gereduceerd tarief van € 99,- excl. BTW middels kortingscode CIONET2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *