Save the date 29 januari 2016 – Two speed IT blending DevOps and Legacy

Large banner CIONET event 29-01-16
Hoe verhoog je voor jouw organisatie de bedrijfswaarde om zo meer innovatief en agile te worden in deze digitale wereld?
Een ‘two-speed’ aanpak voor IT is hierbij van belang: snel in het leveren van innovatie en langzaam in de te onderhouden en ondersteunen (bestaande) systemen. Eén van de belangrijkste drivers is de cloud. De cloud biedt de snelheid die nodig is om een digitale organisatie te worden. Maar er zijn meerdere factoren die een rol spelen om de juiste balans te vinden. Download hier als ‘sneak preview’ alvast een interessante publicatie over two-speed IT architecture voor de digitale organisatie (bron: McKinsey). We gaan hierover onder andere in gesprek met:

Michel van Hout CIO Transavia Michel van Hout, VP ICT & CIO bij Transavia, winnaar van de Dutch Digital Leader award 2015
Tom Pluym, Associate Principal at McKinsey & Company Tom Pluym, Associate Principal at McKinsey & Company
Meer info rondom het programma en sprekers volgt snel! Meld je aan via CIONET of stuur een bericht naar floortje@cionet.com.

Bent u (nog) geen lid van CIONET maar heeft u wel interesse om 17 december aanstaande met collega CIO’s en IT Executives van gedachten te wisselen tijdens dit event? Neemt u dan contact op met marita@cionet.com.

Datum 29 januari 2016
Tijd 14.30 uur – 17.30 uur presentaties en interactieve sessies
(roundtable setting) met aansluitend netwerkborrel
Locatie Loetje aan ‘t IJ te Amsterdam

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *