KPN vernieuwt strategische relatie met CIONET Nederland

Partnership geeft partijen strategisch toegang tot relaties, content en samenwerking

kpn_logoheeft het business partnership met CIONET in Nederland wederom vernieuwt voor 2016. Deze samenwerking stelt KPN in staat om een actieve en inhoudelijke rol te spelen binnen de CIO(NET) community. KPN heeft als Premium partner ook zitting in de Advisory Board van CIONET Nederland.

Vernieuwing strategische samenwerking KPN en CIONET in 2016 (Esther Hoeve KPN en Jeroen Kleinhoven CIONET)
Esther Hoeve, Manager Marketing Corporate & Large Enterprises KPN en Jeroen Kleinhoven, Partner CIONET Nederland

Voor diverse branches binnen het grootzakelijke marktsegment biedt KPN specifieke ICT-oplossingen. KPN heeft kennis van de markt, de klantbehoefte en biedt de beste brancheoplossingen. KPN staat voor betrouwbare en flexibele oplossingen die naadloos aansluiten op de bedrijfsvoering en communicatie van klanten.
Esther Hoeve, Manager Marketing Corporate & Large Enterprises KPN : ‘De rol die ICT heeft voor bedrijven verandert snel, daarmee verandert ook de rol  van de IT executive. Buiten het succesvolle  inhoudelijke partnership met CIONET,  staan ook dit jaar weer interessante en actuele community events gepland waarin we als KPN de business dialogue aangaan met de IT executive in de zakelijke markt. Ook zal net als voorgaande jaren weer een gezamenlijk KPN/CIONET event worden georganiseerd. Dit is  een succesvolle formule gebleken.’.
Ook Jeroen Kleinhoven, commercieel partner bij CIONET Nederland, is ook voor 2016 weer verheugd met de vernieuwing van het contract: ‘Een jarenlange relatie is in 2015 verder verstevigd doordat CIONET met KPN een aantal nieuwe activiteiten ontwikkeld heeft. Enerzijds in content en facilitering van inhoudelijke sessies maar ook bij het samenbrengen CIO’s rondom digitale disruptieve innovatie, met als hoogtepunt het bezoek aan de Websummit in Dublin in november. 2016 wordt een actief jaar met veel bijzondere sessies, we zijn blij dat KPN ons met expertise en know-how ondersteunt.’
CIONET Nederland heeft het afgelopen jaar een sterke groei doorgemaakt. Inmiddels telt het netwerk in Nederland meer dan 620 Digital Leaders en IT beslissers met in totaal meer dan 5.700 leden in Europa en Zuid-Amerika. Met name deelname aan de inhoudelijke (content driven) ronde tafelsessies en netwerkbijeenkomsten nam sterk toe. Het portfolio aan diensten voor IT Beslissers werd verder uitgebreid met o.a. een drietal succesvolle leergangen van ‘CIO als Commissaris‘.  En tevens met het CIO Peer Group Programma waar vakgenoten elkaar gedurende een heel jaar tijdens vijf besloten bijeenkomsten voorzien van advies en feedback rondom het functioneren en ontwikkelingen van hun bedrijf en henzelf.  CIONET is in ruim 8 jaar tijd uitgegroeid tot het grootste netwerk van ICT beslissers in de Nederlandse markt.
Is uw doelgroep CIO’s en IT beslissers? Neem dan contact met ons op en stuur een e-mail naar marita@cionet.com op om de mogelijkheden om samen te werken te bespreken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *