CIO daag uzelf en uw collega's uit en fiets met ons mee tijdens de IT Leaders Cycling Challenge 2016

Banner-IT-Leaders-Cycling-Challenge-2016
Vrijdag 20 mei 2016 zal al weer de 6e editie van een uniek sportief netwerk evenement de “CIONET IT Leaders Cycling Challenge” plaatsvinden.
Deze editie van dit unieke wielerevent biedt plaats aan maximaal 100 rijders en duurt één dag. De begeleiding is in handen van MIR Sportmarketing en een aantal ex wielren profs onder leiding van toppers als:

 Iwan-Spekenbrink-CIONET-IT-Leaders-Cycling-Challenge-2016 Iwan Spekenbrink, teammanager van de succesvolle Tom Dumoulin en teamleider van team Giant Alpecin; en
 Aart-Vierhouten-begeleider-CIONET-IT-Leaders-Cycling-Challenge-2016 Aart Vierhouten, oud-wielrenner die reed in het profpeloton bij grote wielerformaties als Rabobank, Lotto, Skil en Vacansoleil en is voormalig ploegleider van het Vacansoleil-DCM team.

Het niveau is van beginners tot gevorderden. Voor de toertocht is er keuze uit twee afstanden van 90 km en 60 km die door de heuvels van Limburg (omgeving Vaals) zullen worden afgelegd.
De CIONET IT Leaders Cycling Challenge wordt georganiseerd door CIONET Nederland in samenwerking met KPN, Capgemini, SAS Institute, RES, Salesforce, Anderson MacGyver, Google for Work, Tata Consultancy Services, Videns, InfoVista en Lubbers De Jong. Elk team fiets in een eigen tenue mee.
Oud prof wielrenner Leon van Bon zal deze dag bijwonen als koersfotograaf om prachtige actiefoto’s te schieten.
Het programma ziet er uit als volgt:

  • Vanaf 8.30 uur – ontvangst met koffie/ thee en lekkers bij Bilderberg Vaalsbroek
  • 9:00 uur – welkomstwoord Iwam Spekenbrink en Aart Vierhouten
  • Aansluitend start wielerclinic – lunchbuffet onderweg
  • Na terugkomst douchegelegenheid – aansluitend buffet
  • 18:00 uur – einde

Terugblik en sneak preview
Alvast een sneak preview voor wat komen gaat? Hieronder kunt u de verhalen en foto’s terugzien van voorgaande edities:

Aanmelden
Voor CIONET leden is er een beperkt aantal startnummers te vergeven. CIONET leden ontvangen een uitnodiging om (kosteloos) mee te fietsen.
Bent u (nog) geen lid van CIONET maar heeft u wel interesse om 20 mei met uw collega CIO’s en IT beslissers mee te doen aan dit wielerevent? Neemt u dan contact op met marita@cionet.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *