Mis het niet: CIO CITY dé Europese CIO conferentie in Amsterdam op 27 en 28 juni 2016

Uitnodiging-ciocity-nxttch-2016
Op 27 en 28 juni 2016 zal CIO CITY, dé Europese CIONET conferentie voor CIO’s, IT Executives en Digital Leaders plaatsvinden in Muziekgebouw aan ’t IJ te Amsterdam!
Deze dynamische innovatieve Europese conferentie heeft afgelopen jaren in Brussel plaatsgevonden. CIONET is dan ook verheugd CIO CITY 2016 in het bruisende hart van Amsterdam te mogen verwelkomen. CIO CITY is een associated event van het Nederlands voorzitterschap van de EU.
Be Tomorrow – Challenge Today
Het congres bestaat uit een unieke showcase waar we technologie en business laten samenkomen door (C-level) CIO’s, IT Executives, startups, IT professionals, innovatiemanagers en IT dienstverleners met elkaar in gesprek te brengen.
2016 is het jaar van de digitale disruptie, zeggen veel experts. Disruptieve innovatie vraagt echter om meer dan alleen technologische innovatie. Digital leaders krijgen te maken met de (on)mogelijkheden van nieuwe technologieën zoals:
Internet of Things, Big Data, 3D printing en robotisering. Dit betekent dat CIO’s een belangrijke keuze moeten maken:

 • De business verstevigen of voorlopen in disruptie;
 • Technologie als doel of middel;
 • Verlagen van de kosten of omzet verhogen;
 • Op safe spelen of risico’s nemen?

Tijdens het programma van CIO CITY  en NXTTCH zullen thought leaders hun ervaring en visie delen en gaan meer dan 200 CIO’s en IT Executives hierover met elkaar in gesprek gaan.
De conferentie bestaat uit twee onderdelen: CIO CITY en NXTTCH welke gelijktijdig zullen plaatsvinden en worden georganiseerd door CIONET (de internationale community voor meer dan 5700 CIO’s, IT Executives en Digital Leaders met ruim 630 leden in Nedderland) in samenwerking met ITWNET (internationaal netwerk voor meer dan 220.000 IT professionals).
Profiteer van een inspirerend programma:

 • Twee workshops van wereldklasse door futurist Gerd Leonhard & managementgoeroe Alain Leduc;
 • Best practices en inspirerende sessies van internationale top CIO’s waaronder Sabine Everaet (Coca-Cola), Kurt De Ruwe (Philips), Federico Florez (Ferrovial) en Mattias Ulbrich (Audi AG);
 • Gerenommeerde keynote sprekers uit Nederland en Europa die u meenemen in een inspirerend verhaal over hun ervaringen rondom thought leadership in een digitale wereld en hoe dit binnen uw organisatie toe te passen;
 • Een speciale ontmoetingsplek waar CIO’s een aantal van de meest innovatieve startups kunt ontmoeten en kennis maken met een waanzinnig aantal interessante high-tech-ideeën;
 • Een parallelle conferentie (NXTTCH) waar de focus ligt op emerging technologies en waar meer dan 250+ IT professionals, innovatie managers, studenten en young (IT) professionals aan zullen deelnemen;
 • Bekijk het voorlopige programma van CIO CITY op www.ciocity.com;
 • Bekijk het volledige programma van NXTTCH op www.nxttch.com.

Met meer dan 200+ Top level CIO’s en 200+ innovators die deelnemen, belooft CIO CITY een uniek en inspirerend event te worden voor een groot aantal Europese en Nederlandse Digital Leaders, dus mis het niet!
European CIO of the Year Award
Naast de wereldklasse workshops en inspirerende keynotes, wordt tijdens CIO CITY ook de European CIO of the Year prijs uitgereikt. Meer dan 20 Europese IT beslissers zijn genomineerd voor hun bijzondere prestaties en trackrecord als Digital Leader, voor deze prestigieuze prijs. Mis deze kans niet om met deze thought leaders in gesprek te gaan! Vanuit CIONET Nederland zijn er twee Digital Leaders genomineerd:

Michel van Hout CIO Transavia Michel van Hout, CIO bij Transavia
Arnoud Klerkx Arnoud Klerkx, CTO en lid van de adviesraad bij Sanoma Learning

CIO CITY 2016 is powered by CEGEKA logo platinum sponsor CIO CITY 2016. Bezoek www.cegeka.com voor meer informatie.
Registratie en sponsoring CIO CITY
CIONET leden ontvangen een persoonlijke uitnodiging met registratiecode per e-mail.
Bent u nog geen lid? Maar wilt u wel deelnemen aan CIO CITY? Neemt u dan contact op met Marita Vleugel via marita@cionet.com.
Heeft u interesse om als partner/sponsor deel te nemen aan CIO CITY of NXTTCH? neem dan ook contact via sponsor@ciocity.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *