Save the date 30 september 2016 – Business innovation for IT: the business case of the Internet of Things

Large banner CIONET event 30-09-16
 
Het volgende decennium gaat over een data driven economy. Het Internet of Things (IoT) zal een van de belangrijkste aanjagers zijn van deze ontwikkeling. Technologie en infrastructuur zijn de laatste jaren uitgekristalliseerd. Voor veel organisaties is het nu zaak om te kijken hoe aan deze ontwikkeling mee te doen en de business case te vinden.
We gaan nadrukkelijk kijken wat IoT kan brengen in productieprocessen, marketing, kritische infrastructuur, smart cities, logistiek en enterprise mobility. Maar ook vooral wat zijn de ins en outs voor IT Executives?
Rondom dit thema organiseert CIONET samen met haar zuster community ITWNET (voor IT professionals) een conferentie “InterTheThings”. Het CIONET community event zal – exclusief voor CIONET leden – als subsessie tijdens deze conferentie plaatsvinden. Het programma wordt opgebouwd rondom real life cases en experiences van Internet of Things voor IT Executives.
Een business case maken met smart systems blijkt nog niet eenvoudig, maar toch zal elke organisatie moeten gaan innoveren en co-creatief moeten zoeken op nieuwe en onbekende terreinen.
Aankomende vrijdag 30 september zullen we in gesprek gaan met experts uit het veld waaronder:

Kees Mensch, Programma Manager – Enexis
 Peter Sueref, Head of IS Data Science at British Gas
Maarten Botterman, Director on the ICANN Board, Chairman of the IGF Dynamic Coaltion on the Internet of Things

Programma
14:30 – 15:00 uur inloop CIONET-sessie (start InterTheThings-conferentie start eerder)
15:00 – 17:30 uur presentaties en interactieve sessies (roundtable setting)
17:30 uur netwerkborrel

Datum: vrijdag 30 september 2016
Tijd: Start CIONET-sessie: 14:30 uur – 17.30 uur met aansluitend een netwerkborrel
Start InterTheTHings-event 12:30 met lunch. (CIONET-leden zijn vanaf 12:30 welkom!)
Locatie: TOBACCO Theater, Nes 73 – 87 1012 KD Amsterdam
Aanmelden: CIONET leden kunnen zich hier aanmelden of een mail sturen naar floortje@cionet.com. Bent u (nog) geen lid van CIONET maar heeft u wel interesse om 30 september aanstaande met CIO’s en IT Executives van gedachten te wisselen tijdens dit event? Neemt u dan contact op met floortje@cionet.com of kijk op www.cionet.com of u in aanmerking komt voor CIONET-lidmaatschap.
Bent u geïnteresseerd in de parallel lopende InterTheThings-conferentie? Aanmelden kan hier: www.interthethings.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *