CIO Peer Group: deel strategische dilemma’s met collega IT professionals

CIO-Peer-Group-banner-invite
CIONET gaat wat nieuws doen samen met haar leden. Na gedegen onderzoek in verschillende landen, gaan we in Nederland aan de slag met een nieuwe vorm van kennisdelen: de CIO Peer Group.
De CIO Peer Group – wat is het?
Kernwoorden: besloten en veilig, delen van visies, theorie in praktijk, delen van oplossingen, van denkkracht, respect voor elkaar, vertrouwd, oplossingsgericht, pragmatisch en professioneel en ook goed voor de persoonlijke groei. Kortom het maakt u als professional sterker.
Deze CIO Peer Group geeft u de mogelijkheid om uw dagelijkse hoofdpijndossiers te bespreken en om te buigen naar pragmatische oplossingen en keuzes voor de korte, middellange en langere termijn. Voor uw organisatie maar ook voor uzelf.
De serie wordt aangevuld met sprekers vanuit het bedrijfsleven en de wetenschap (het netwerk van CIONET), die iets extra’s kunnen brengen en qua onderwerp passen bij de agenda van de groep. De agenda wordt dynamisch bepaald dus de overige sprekers zijn afhankelijk van de door u en uw collega’s gekozen onderwerpen.
Agenda CIO Peer Group
De Peer Group bestaat uit 8 tot max. 16 leden die met elkaar en voor elkaar de agenda bepalen, inclusief uw eigen dilemma’s. Vervolgens deze onderwerpen uitdiepen en oplossingen aandragen vanuit de groep door inbreng van de eigen actuele ervaringen.
Het werkt als een gesloten circuit. De CIO Peer Group krijgt een ervaren mentor (CIO of ex-CIO) die als moderator/facilitator onderdeel van de groep is en blijft. Ook één-op-één (mentor)sessies behoren tot de mogelijkheid.
De Peer Group komt ongeveer dus 6 maal per 12 maanden één dagdeel fysiek bij elkaar op.
Voor wie
De samenstelling van de groep moet divers zijn maar wel van vergelijkbaar niveau zoals bijvoorbeeld:

  • Een CIO of IT directeur van een klein commercieel bedrijf;
  • Een IT afdelingshoofd van een digitale afdeling bij een internationale uitgeverij; en
  • Een IT manager bij een bank.

CIO Peer Group Discovery Netwerkborrel
Om te ontdekken of deze nieuwe CIO Peer Group wat voor u is, nodigen we u uit om kosteloos deel te nemen aan de:

  • CIO Peer Group Discovery netwerkborrel
  • Op vrijdag 9 september 2016.

Op deze borrel wordt nader ingegaan op de manier waarop u in een gesloten groep uw eigen en elkaars problemen kunt helpen oplossen en er zelf sterker van kunt worden. Na afloop van de borrel kunt u beslissen of dit lidmaatschap u meer zal bieden dan het volgen van een paar dagen cursus.
Informatie of aanmelden
Ben u lid van CIONET en heeft u behoefte aan meer info of interesse om deel te nemen aan de CIO Peer Group en/of de CIO Peer Group Discovery netwerkborrel? U kunt ons een bericht te sturen via info_nl@cionet.com.
Bent u (nog) geen lid van CIONET maar heeft u wel interesse om deel te nemen en met CIO’s en IT Executives van gedachten te wisselen in de CIO Peer Group? Neemt u dan contact met ons op via info_nl@cionet.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *