Save the date 3 november 2016 – Successful Information Strategies 2020 in a world formerly known as IT.

Large banner CIONET event 3-11-16
 
We zien al een aantal jaar de verschuiving van een ‘Digitale Strategie’ naar een ‘Strategie die Digitaal is’. Eerst waren de rollen en verantwoordelijkheden redelijk helder: de CIO was eindverantwoordelijk voor de Digitale Strategie en de Business was de klant. Met een Strategie die Digitaal is veranderen nu ook de rollen en verantwoordelijkheden.
Zijn de stakeholders hetzelfde gebleven? Wie zitten er nu aan tafel bij het bepalen van de Informatie Strategie? Wie heeft het budget? en wordt deze nog op dezelfde manier ontwikkeld en bewaakt? Deze middag zullen de sprekers hun visie geven en ervaring delen hoe een succesvolle informatie strategie anno nu ontwikkeld wordt en hoe deze ook toekomstvast wordt.
Donderdag 3 november gaan wij in gesprek met experts uit het veld, waaronder:
Marcel Krom, CIO Post NL
Hans Damen, CDO Koninklijke Landmacht
Roel Bakker, CIO Bavaria
Bas van Essen, Head of the Department of Information Development bij Rijkswaterstaat
Datum: donderdag 3 november
Tijd: 14:30 uur Inloop – 15:00 Start.
15:00 – 17:30 uur presentaties en interactieve sessies (roundtable setting)
17:30 uur netwerkborrel
Locatie: SAS is gevestigd op landgoed ‘Oud-Bussem’. Adres: Flevolaan 69, 1272 PC te Huizen
Aanmelden: CIONET leden kunnen zich hier aanmelden of een mail sturen naar floortje@cionet.com. Bent u (nog) geen lid van CIONET maar heeft u wel interesse om 3 november aanstaande met CIO’s en IT Executives van gedachten te wisselen tijdens dit event? Neemt u dan contact op met floortje@cionet.com of kijk op www.cionet.com of u in aanmerking komt voor CIONET-lidmaatschap.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *