Seminar: Empower your CIO Journey ‘How to navigate to digital business success‘

Succes in het digitale tijdperk komt niet vanzelf. Een heldere visie voor de rol van technologie en uw betoonde leiderscapaciteiten zijn cruciaal voor het behalen van succes in de digitale toekomst voor u als CIO. Neem deel aan een branche brede groep van collega’s en onderzoek de belangrijkste kwesties die de leiding van de hedendaagse CIO’s vormgeven.
De uitdagingen van de CIO in 2017
Met de opkomst van digitalisering, raakt de rol van de CIO steeds gecompliceerder verbonden met de succesvolle resultaten van organisaties in elke branche. In een steeds meer verbonden en steeds intelligentere consumentenmarkt dienen de behoeften en vereisten van de dagelijkse operatie zorgvuldig te worden afgewogen met het oog op de toekomst van uw organisatie.
Wees erbij op dinsdag 24 januari en leer van vernieuwers in het veld, gevolgd door een diner en ronde-tafel waar we de uitdagingen bespreken waarmee sterk presterende CIO’s het komende jaar worden geconfronteerd. Bekijk hier de indeling van het programma.
Wat kunt u verwachten?

  • Hoe u digital business penetration verder kunt omarmen
  • Hoe u CEO’s kunt helpen vooruit te lopen op branche-verstorende, digitale disrupties
  • Hoe u competenties kunt ontwikkelen om producten en diensten digitaal te vernieuwen
  • Hoe u productiviteit en effectiviteit herdefinieert voor het digitale tijdperk
  • Hoe u de bestaande veiligheidscultuur kunt omzetten naar een standaard, algehele bedrijfsverantwoordelijkheid

Voor wie?
Het doel van dit seminar is het delen van zakelijke inzichten rond digitalisering met en tussen senior-level professionals uit allerlei sectoren. Hoewel wij een verscheidenheid aan achtergronden in ons publiek verwelkomen, is het seminar primair bestemd voor personen in de volgende rollen:
CIO:
Om erachter te komen hoe IT bedrijfswaarde kan genereren, moeten CIO’s kansen grijpen en snel reageren op diverse krachten die spelen in de markt, zoals technologische innovaties, aanbod van nieuwe producten, ontwrichtende technologie en – in toenemende mate – een klantenbasis die zaken wenst te doen via fysieke en virtuele kanalen.
Digital Change Officer:
Voor degenen die belast zijn met de taak een digitale transformatie te sturen, is succes afhankelijk van de mogelijkheid een digitale strategie te dirigeren én een effectieve, interne veranderfunctionaris te blijven. Dit seminar zal u helpen uw vermogen te vergroten om gelijktijdig te innoveren, strategieën te ontwikkelen en te samenwerken door effectief gebruik te maken van technologie om ‘business value’ te bereiken.
Innovatie Manager:
Innovatie staat bij iedere board hoog op de agenda. Krijg tijdens dit seminar antwoord op de vragen; waarom, wat en vooral ook HOE innovatie initiatieven te ontplooien tot impactvolle veranderprogramma’s.
Business & IT Strategist: 
Als bedrijfs- en IT-strateeg, richt u zich op het creëren en behouden van competitief voordeel met behulp van technologie. Leer op dit seminar hoe u business en technologie verder integreert en een blijvend effect in uw organisatie sorteert.
Wil jij bij dit seminar aanwezig zijn in de WesterLiefde op 24 januari as in Amsterdam en voldoe jij aan een van bovenstaande rollen? Stuur dan een mail naar floortje@cionet.com of meld je aan via de deze website.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *