Marklogic sluit strategische samenwerking met CIONET Nederland

Partnership gericht op delen van kennis, content en relaties

Utrecht, 19 december 2016 – MarkLogic, leverancier van een NoSQL-database voor enterprises, heeft een strategische samenwerking gesloten met CIONET Nederland. Hiermee gaat het bedrijf actief kennis, content en expertise delen met een actieve community van 620 Digital Leaders en IT-beslissers. “Marklogic is een mooie aanwinst voor ons netwerk,” zegt Jeroen Kleinhoven van CIONET. “Een innovatieve partij met een moderne visie, die bovendien door onze leden zelf is aangedragen.”
De afgelopen tien jaar heeft Marklogic een ijzersterke reputatie opgebouwd als leverancier van een kwalitatief hoogstaande Enterprise NoSQL-database. Het bedrijf heeft diverse grote internationale klanten in sectoren als banking, overheid, media en transport en logistiek. De database van Marklogic maakt een naadloze integratie van data uit silo’s mogelijk, zonder in te leveren op performance. Ook in de Benelux maakt het bedrijf indruk. Zo won het dit jaar een prijs voor het ICT-project van het jaar met het track & trace-systeem van DHL Parcel Benelux, en werd bekend dat ABN Amro zijn nieuwe transactiedatabase met Marklogic ontwikkelt.
Jurriaan Krielaart, Territory Director Northern Europe bij MarkLogic: “Wie zien de partnership met CIONET als een belangrijke kans om de dialoog aan te gaan met de IT-executives in het Nederlandse bedrijfsleven. Talloze bedrijven gebruiken Marklogic onder de motorkap om data uit verschillende systemen samen te voegen in één high-performance platform. We willen onze kennis en expertise op dit gebied graag delen met CIONET-community.”
CIONET Nederland is de afgelopen jaren uitgegroeid tot het grootste netwerk van IT-beslissers in de Nederlandse markt. De organisatie heeft internationaal meer dan 6.500 leden, met in Nederland een netwerk van 620 Digital Leaders en IT-beslissers. CIONET organiseert rondetafelsessies en netwerkbijeenkomsten voor de community, waarbij intensief wordt samengewerkt met kennispartners als Marklogic.
Jeroen Kleinhoven, commercieel partner bij CIONET Nederland: “Onze partners zijn zowel gevestigde namen als nieuwe opkomende spelers. Marklogic is echt een vernieuwende partij. Hun databaseoplossing heeft veel bedrijven meer snelheid en flexibiliteit gegeven en hun business veranderd. Dat innovatieve karakter past bij CIONET en onze community.”
Over Marklogic
Al meer dan een decennium vertrouwen organisaties over de hele wereld op MarkLogic voor hun innovatieve informatietoepassingen. Met experts op het gebied van het integreren van gegevens uit silo’s, stelt MarkLogic’s operationele en transactionele enterprise NoSQL-database-platform onze klanten in staat om de volgende generatie applicaties te bouwen op een uniform, 360-graden beeld van hun gegevens. Het hoofdkantoor is gevestigd in Silicon Valley, en MarkLogic heeft kantoren in de Verenigde Staten, Europa, Azië en Australië. Voor meer informatie kunt u terecht op www.marklogic.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *