5 CIONET-leden centraal op het Nationaal Management & IT Symposium

Wil jij en/of een collega naar het Nationaal Managament & IT Symposium? Als CIONET lid krijg jij gratis toegang tot dit congres. Gebruik hiervoor de kortingscode cionet17. Wil jij als CIONET-lid graag een collega meenemen? Gebruik dan de kortingscode cocreate17. ! Hierdoor ontvangt jouw collega een korting. Een kaartje kost nu nog maar  € 99,- (excl. btw) in plaats van € 199. Meld je hier aan.
Digging Digital!
Dit jaar zetten we een aantal organisaties uit verschillende sectoren – overheid, zorg, onderwijs, industrie en finance – centraal en gaan met dat bedrijf in een open space setting de dilemma’s van de organisatie behandelen met alle bezoekers. Leading by learning en learning by doing! Iedereen gaat naar huis met nieuwe inzichten en ideeën.
We hebben allemaal wel een beeld bij een toekomst met robots, Internet of Things, eHealth, 3D-printen etc.. Alleen hoe komen we daar op een succesvolle manier vanuit de huidige situatie? Dat is wat centraal staat tijdens het Nationaal Management & IT Symposium – Digging Digital!
De vele betekenissen van het woord ‘digging’ geven al een aan dat we nu in de volgende fase komen van de digitale economie. Niet meer praten over veranderingen, maar technologische ontwikkelingen vormgeven, een plaats geven. Niet alleen het ‘waarom’ en ‘wat’, maar ook het ‘hoe’ krijgt een plek tijdens het Nationaal Management & IT Symposium – Digging Digital!
De dag is opgebouwd uit 6 stromen waar steeds een bedrijf uit een bepaalde sector centraal staat. Uit dat bedrijf worden de dilemma’s gepresenteerd die in deze tijd – vaak door de invloed van disruptieve technologie – de agenda bepalen. In een paar stappen gaat het publiek samen met het bedrijf onder leiding van een top moderator aan de slag.
Bekijk het programma hier.
Topics
Tijdens het programma zijn er naast een top keynote ook een aantal spice ups van ongeveer 5-10 minuten over de voorbeelden van business cases van nieuwe technologieën topics als Quantified Self, Smart Cities, Robotics, Singularity, Fuzzy Logics, Big Data, Internet of Things and VR & AR.
Sprekers
Sprekers deze dag zijn onder andere:
Dave Snowden – Internetsocioloog, Amir Arooni – CIO Nationale Nederlanden, Eric van den Bos – CIO Hogeschool Utrecht, Jeroen van Rooden CIO Universitair Medisch Centrum Groningen, Laurens Visser – CIO Dienst Justitiële Inrichtingen en nog vele anderen. Houd de website in de gaten.

Publiek

(Senior) Management, Thought Leaders, Business Informatiemanagers, Leden van ICT vak- en brancheverenigingen, Functioneel Beheerders, Application Managers, CIO’s, Project- en Servicemanagers, Consultants en andere beïnvloeders die zich bezig houden met Management & IT.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *