Save the date 2 februari 2017 – Lost in transition – Succesvol transformeren in bedrijf en IT

banner groot lost in translation kopie
Met de verandering van het koopgedrag van de consument zien we in toenemende mate dat organisaties snel – agile – hun diensten en producten moeten aanpassen voor de verschillende online en offline kanalen. Om dit mogelijk te maken werken organisaties steeds meer in multi-diciplinaire teams, waarbij softwareontwikkelaars samenwerken met de operatie en de business.
Deze transformatie van de organisatie vraagt vaak om meer geautomatiseerde processen, minder handovers en een cultuur van samenwerking. Tijdens deze CIONET community event gaan we in gesprek met Prof. Cor Molenaar hoe het koopgedrag aan het veranderen is en welke impact dit heeft op een organisatie. Hij zal refereren aan zijn nieuwste boek “Kijken, kijken, Anders kopen – Veranderend klantgedrag vraagt om nieuwe business-modellen” wat april dit jaar zal uitkomen.
Met sprekers waaronder:

   Cor Molenaar, Professor eMarketing and Distance Selling bij RSM,
ErasmusUniversity in Rotterdam Speaker
   Hans van den Heuvel, Head of IT Securities, Mortgages and Business Loans bij ING NL

Moderator van deze middag is Edwin Erckens, VP IT, Global Specialty Medicines and Europe bij Teva Pharmaceuticals.

Datum: donderdag 2 februari 2017
Tijd: 14:30 uur Inloop – 15:00 Start.
15:00 – 17:30 uur presentaties en interactieve sessies (roundtable setting)
17:30 uur netwerkborrel & fingerfood
Locatie: 3D Makers Zone te Haarlem
Aanmelden: CIONET leden kunnen zich hier aanmelden of een mail sturen naar floortje@cionet.com. Bent u (nog) geen lid van CIONET maar heeft u wel interesse om 2 februari aanstaande met CIO’s en IT Executives van gedachten te wisselen tijdens dit event? Neemt u dan contact op met floortje@cionet.com of kijk op www.cionet.com of u in aanmerking komt voor CIONET-lidmaatschap.

Parkeren kan gratis op het terrein van de 3D Maker Zone. Verder is het gebouw op loopafstand van station Haarlem.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *