Save the date 6 april 2017 – Achter de wolken schijnt de zon: Cloud integration strategies

Banner_groot

Of je er klaar voor bent of niet, technologie verandert de wereld in een snel tempo. Digitale technologie maakt niet alleen innovatie en verandering mogelijk, maar zijn ook een Need-to-Have.Cloud computing, e-commerce, internet of things en data analytics staan op de agenda, inclusief de mogelijkheden, voordelen en risico’s die daarbij komen kijken.
Echter, nu digitaal in welke vorm dan ook een noodzaak zijn voor elke organisatie, worden ze ook steeds hoger gereguleerd, mede vanwege onderwerpen als cybersecurityprivacydatamanagement, de bescherming van persoonsgegevens, en service levels. Arthur van der Weesvan Arthur’s Legal (en CEO Zapplied Platform, Founding Member AIOTI) navigeert u door de vallei van digitale mist, onmogelijkheden compliance onduidelijkheden en juridische mijnenvelden, waaronder cloud SLA’s, Algemene Gegevensverordening, Netwerk & Informatie Beveiligingsrichtlijn en het voorkomen van reputatieschade en hoge boetes, naar het land van digitaal comfort, transparantie, innovatie en relevantie. Cloud Services, Security & Compliance As Enablers.
Een ander interessant voorbeeld van een Cloud integration strategy waar we allemaal in meer of mindere mate zakelijk of privé mee te maken hebben is bijvoorbeeld het Elektronisch Patiënten Dossier. Ineke Molenaars, CIO VUmc deelt 6 april haar ervaringen over hoe zij specifiek met deze casus rondom het EPD is omgegaan in samenwerking met Edwin Schuchmann, directeur ICT van het AMC. Ineke Molenaars zal dieper ingaan op de ratio van de verschillende keuzes die gemaakt zijn voor de aanschaf van het EPD en ingaan op de samenwerking en hoe de gebruikers van het EPD betrokken werden bij de implementatie.
Sprekers deze dag:

Ineke Molenaars, Director of ICT / CIO bij VU medisch centrum.
Arthur van der Wees, Managing Director Arthur’s Legal, CEO Zapplied Platform, Founding Member AIOTI

 

Datum: donderdag 6 april 2017
Tijd: 14:30 uur Inloop – 15:00 Start.
15:00 – 17:30 uur presentaties en interactieve sessies (roundtable setting)
17:30 uur netwerkborrel & fingerfood
Locatie: Loetje te Amsterdam
Aanmelden: CIONET leden kunnen zich hier aanmelden of een mail sturen naar floortje@cionet.com. Bent u (nog) geen lid van CIONET maar heeft u wel interesse om 6 april aanstaande met CIO’s en IT Executives van gedachten te wisselen tijdens dit event? Neemt u dan contact op met floortje@cionet.com of kijk op www.cionet.com of u in aanmerking komt voor CIONET-lidmaatschap.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *