Save the date 20 april 2017 – Vechten tegen de bierkaai? Scenarios for cyber resiliency

bannergroot

Bedrijven toch te laks met cybersecurity? The Hague Security Delta neemt meer en meer een centrale plek in als het gaat om cybersecurity. Wat is de staat der dingen in Nederland op dit vlak. Waar doen we het niet goed en waar wel. Is iedereen voorbereid op 25-5-2018 wanneer General Data Protection Regulation (GDPR) in werking wordt gesteld. Een discussie over bijzaken die hoofdzaken worden en hoofdzaken die bijzaken lijken.

Sprekers deze dag:

  • Hans van Loon (HSD) heeft onderzoek gedaan naar de situatie in Nederland en is in contact met veel organisaties. Hij komt vertellen hoe we ervoor staan in het land, wat HSD doet en waar we nog werk te doen hebben.
  • Hans Spanjersberg (ECT) gaat in de rol van security in het bedrijfsproces van Hutchison Ports. Customer centricity is daarbij een van de belangrijkste dingen.
Hans van Loon – Program Manager bij The Hague Security Delta
Hans van Loon has a technical background (Bachelor Physics) and started his carrier at Fokker Aircraft in 1986. Since then he has worked for The Ministry of Defense, Siemens Nederland and TNO. He has worked for 5 years for Fox-IT before starting as a program manager at HSD. The last eight years of his career he has become more and more involved in Cybersecurity. He has a broad network within Government, Cybersecurity companies and other institutions. This network and his knowledge of the security field and more in particular cybersecurity gives him a good position as program manager for the Hague Security Delta. His main focus area at the Hague Security Delta will be Cyber, Forensics and Critical Infrastructure.

 

Hans Spanjersberg – Manager ICT bij ECT
Hansis working for ECT for a long time way, since 1979. Since 1979 I was in operations for over 15 years. During my work for ECT I achieved a Master in Science degree in Sociology and Business in 1992 and a Master in Science degree in Informatics in 2008. In the year 2000 I came on board for the IT department to restructure the Service department, mainly to restructure processes, to implement ITIL and to reduce cost. Later on in 2003 I became IT Manager.

Moderatie deze dag in handen van HSD & CIONET.

Datum: donderdag 20 april 2017
Tijd: 14:30 uur Inloop – 15:00 Start.
15:00 – 17:30 uur presentaties en interactieve sessies (roundtable setting)
17:30 uur netwerkborrel & fingerfood
Locatie: Loetje te Amsterdam
Aanmelden: CIONET leden kunnen zich hier aanmelden of een mail sturen naar floortje@cionet.com. Bent u (nog) geen lid van CIONET maar heeft u wel interesse om 6 april aanstaande met CIO’s en IT Executives van gedachten te wisselen tijdens dit event? Neemt u dan contact op met floortje@cionet.com of kijk op www.cionet.com of u in aanmerking komt voor CIONET-lidmaatschap.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *