Executive People en CIONET Nederland organiseren rondetafeldiscussie over Cyber Security

Header-Level3-Executive-People-CIONET-Round-Table-diner-Cyber-Security
Executive People en CIONET Nederland nodigen u uit tijdens een exclusief diner en rondetafeldiscussie in gesprek te gaan met security experts Ronald Prins (oprichter en CTO van Fox-IT IT Security) en Piet Bel (CISSP / CIPP Philips) over het thema Cyber Security.
De rondetafeldiscussie met zo’n 15 CIO’s en IT beslissers wordt op 11 april 2017 georganiseerd in Kasteel de Hooge Vuursche in Baarn. De discussie wordt geleidt door Maarten Kleyn, IT Beslisser bij HDI-Gerling Verzekeringen. Tijdens de rondetafel worden de nieuwste inzichten en ervaringen gedeeld.
Doordachte securitystrategie is bittere noodzaak
Een doordachte strategie op het gebied van internet- of cybersecurity is in de huidige tijd van digitale transformatie, innovatie en ‘disrupting technologies’ bittere noodzaak. Onder invloed van de Nexus of Forces, zoals Gartner het samenspel van Big Data, sociale technologie, cloud en mobiele technologie noemt, en steeds strengere regelgeving op het gebied van compliance en regelgeving, wordt de CIO steeds vaker en nadrukkerlijker uitgedaagd een gedegen cybersecurity strategie te ontwikkelen en implementeren. De opkomst van het Internet of Things (IoT) en de toenemende hoeveelheid cyberaanvallen die hierop gericht zijn maken deze uitdaging alleen nog maar groter en de noodzaak de handschoen op te pakken steeds urgenter.
Executive People en CIONET Nederland rapen deze handschoen op en bundelen hun krachten door voor het eerst een gezamenlijke rondetafeldiscussie over cybersecurity te organiseren.
Waar?
Kasteel de Hooge Vuursche
Hilversumsestraatweg 14
3744 KC Baarn
Wanneer?

  • Dinsdag 11 april 2017
  • Welkom/ontvangst: 17:15 – 17:45 uur
  • Aanvang diner en discussie: 17:45 uur
  • Eindtijd: 21:00 uur

Aanmelden
U kunt zich hier aanmelden voor de rondetafeldiscussie, waarna u de agenda en routebeschrijving ontvangt. Het aantal plekken is beperkt. Schrijf u dus direct in voor deze sessie!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *