Zie de toekomst van technology, ga met ons mee naar de Web Summit in Lissabon


In nog geen zes jaar tijd is de Web Summit gegroeid van 400 tot over 50.000 deelnemers uit meer dan 150 landen. Web Summit is tot Europa’s belangrijkste marktplaats geworden voor technologische innovatie. Een dynamische verzameling van bestaande en aanstormende ‘disruptors’ en hen die geïnteresseerd zijn hoe deze innovaties zoal bedrijven als persoonlijke levens zal transformeren.
CIONET gaat dit jaar wederom met een groep van 25 CIOs en Digital Leaders een bezoek brengen aan de Websummit in Lissabon. Reis je met ons mee van 6 tot en met 8 november 2017 naar Lissabon, Portugal?
Dit is het arrangement wat voor onze CIONET-leden hebben samengesteld(exacte tijden onder voorbehoud):

  • Retourvlucht AMS-LIS. Heenvlucht 6 november om 15:30. Terugvlucht 8 november om 18:20.
  • 2 overnachtingen in hotel Borges, hartje centrum Lissabon voor 2 nachten obv logies
  • groepsdiner op maandag en dinsdag-avond
  • vervoer van en naar Web Summit & Luchthaven Lissabon
  • Toegang tot Web Summit

Wij vragen voor dit arrangement een bijdrage van € 1250,- per persoon (ex btw)
We hebben plek voor maximaal 30 deelnemers en inmiddels hebben 14 leden geboekt. Heb je interesse? Laat het ons zo snel mogelijk weten door een e-mail te sturen naar floortje.akkerman@cionet.com of schrijf je meteen in via de website. Zoals aangegeven zijn er een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.
Meer over de Web Summitt:
In krap 6 jaar tijd is de Web Summit uitgegroeid tot een bijzonder en innovatief event met ruim 22.000 bezoekers uit meer dan 150 landen. De Web Summit wordt ook wel “de beste technology conferentie van de wereld” genoemd.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *