Internet of everything – 28 september 2017

Schermafbeelding 2017-07-28 om 09.41.27

 

Inter the Things: op weg naar een autonome IT Wereld

 

Voor het tweede jaar slaan CIONET en ITWNET de handen ineen om de wereld te bespreken van systemen die zonder menselijke tussenkomst niet alleen data genereren, maar ook steeds slimmer en autonomer worden. IoT gaat nu vooral nog over pilots met sensoren en hoe die processen kunnen optimaliseren. Maar de grotere impact dient zich ook al snel aan met de razendsnelle ontwikkeling in andere daaraan verbonden technologien. Machine learning en Blockchain zullen leiden tot meer autonomie. Dit heeft veel impact op de IT management wereld. Infrastructuur, software ontwikkeling, transacties, governance, liabilities en securities. Genoeg om te spreken dus tijdens InterTheThings2017.

 

    • Kees Verhoeven (2e Kamerlid D66) heeft al toegezegd te komen. Hopelijk is er dan een kabinet dat deze ontwikkelingen ook ziet.
    • Brigadegeneraal J.T.M. (Hans) Damen – Directeur Materieel en Diensten
    • Chris van ’t Hof (TekTok en o.a. auteur van Helpende Hackers) is dagvoorzitter.

We gaan verder een aantal business cases bekijken rondom IoT. Volg het programma ook op www.interthethings.com Kortom meer dan genoeg reden om je in te schrijven voor deze sessie!
CIONET leden kunnen zich hier gratis aanmelden of een mail sturen naar floortje@cionet.com. Bent u (nog) geen lid van CIONET maar heeft u wel interesse om 28 september aanstaande met CIO’s en IT Executives van gedachten te wisselen tijdens dit event? Neemt u dan contact op met floortje@cionet.com of kijk op www.cionet.com of u in aanmerking komt voor CIONET-lidmaatschap. Niet CIONET-leden kunnen zich aanmelden op www.interthethings.com en kortingscode itt2017half gebruiken voor 50% korting.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *