CIONET IT Leaders Cycling Challenge 2017: fietsend netwerken en netwerkend fietsen

20170519_Leon van Bon_CIONET2017_1J1B2864
Team CIONET – CIONET IT Leaders Cycling Challenge 2017

Beknopter kunnen we het niet samenvatten: de 7e editie van de  CIONET IT Leaders Cycling Challenge 2017 was afzien en genieten. De regen en opklaringen tussendoor hielden zo’n 120 sportieve IT beslissers niet tegen om vanuit het prachtige Kasteel Vaalsbroek samen een mooie wielrentocht door het bourgondische zuiden te maken. De CIONET IT Leaders Cycling Challenge is voor veel leden en partners een vaste waarde geworden in de evenementenkalender. Ook dit jaar was alles door Mirjam Langedijk van MIR Sportmarketing wederom tot in de puntjes verzorgd.
Terugblik CIONET IT Leaders Cycling Challenge
Dit is fietsend netwerken en netwerkend fietsen”, zegt Jeroen Kleinhoven, partner bij CIONET, over de IT Leaders Cycling Challenge. Alweer voor de zevende keer werd dit evenement afgelopen vrijdag georganiseerd op de heuvelachtige grens van Nederland, België en Duitsland. Ruim honderdtwintig IT Leaders stapten op deze regenachtige dag op de fiets om onder begeleiding van verschillende professionele  wielrenners zestig, tachtig, of honderdtwintig kilometer af te leggen.
Maar voordat de deelnemers vertrokken vanaf kasteel Vaalserbroek in Limburg gaven de profwielrenners nog een presentatie over wielrennen en hun carrière. Voormalig profwielrenner Aart Vierhout is al vanaf de eerste IT Leaders Cycling Challenge bij het evenement betrokken, en hij sprak vooral over de voorgeschiedenis, het programma van de dag en een aantal technische zaken. Lees het volledige verslag van mediapartner Executive People hier of bekijk hier de videoreportage.
Videoblog-CIONET-IT-Leaders-Cycling-Challenge-2017Opbrengst Africa Classic
Totaal heeft de dag meer dan € 4.500 opgebracht voor het goede doel: de Africa Classic. Bedankt voor jullie inzet en inbreng! Lees verder voor meer info over de Africa Classic.
CIONET IT Leaders Cycling Challenge 2018
Veel teams bevestigden nu al hun deelname voor 2018 die dan ook weer ruimte zal bieden aan maximaal 12 teams. Interesse om volgend jaar mei 2018 mee te doen met een team? Mail dan snel jeroen@cionet.com.
De CIONET IT Leaders Cycling Challenge 2017 werd mede mogelijk gemaakt door de volgende sponsoren:
Banner-groot-met-sponsoren-v3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *