MAIN50 Software: Digitale Transformatie en de rol van Enterprise Software voor CIO en CDO's

Main50 Remco Brouwer Randstad
Interview Remco Brouwer door Roelof Hemmen van BNR Business Radio

Donderdag 9 november jl. werden in de The Harbour Club Amsterdam Oost voor de 6e keer in successie de MAIN50 Software voor de 50 best presterende software bedrijven in Nederland uitgereikt. CIONET was als partner betrokken bij dit evenement wat door MAIN Capital, een van de grootste VCs in Europa, georganiseerd wordt. 
De key note werd verzorgd door Remco Brouwer, Senior Vice President Digital Transformation bij Randstad en Advisory Board member van CIONET Nederland. Remco duidde aan een groep van zo’n 300 aanwezigen over de Digital Strategie en de uitdagingen waarbij de Digital Factory, als intern software bedrijf, Randstad ondersteunt in het wereldwijd veranderende HR landschap.
De top 3 van winnaars:

  1. Scanmar QED (Business Intelligence software) 
  2. Slimstock (Supply Chain Management software) 
  3. Summa – Voiceworks (Communication platform software)

OBI4wan (social media monitoring) won de Cloud Champion categorie. En Workstreampeople (Dialogue Management Software obv Skype) behaalde van de 50 bedrijven de hoogste groeicijfers. 
Key statistics Main Software 50 Editie 2017
Main Software 50 (editie 2017) laat wederom een verbeterd profiel zien van de Nederlandse software bedrijven in termen van internationalisatie, omzet groei (gemiddeld +20% t.o.v. vorig jaar), gebruik van partnerkanalen en verbeterede kwaliteit van de omzet (recurring). (bron Main50)
key statistics Main 50 2017
In deze wereld vol Digitale Transformatie wordt de rol van Enterprise Software toepassingen steeds belangrijker voor CIO en CDO’s. Als grootste netwerk van CIO’s en IT beslissers in Nederland biedt een partnership met een event als de MAIN50 de mogelijkheid om meer en vaker succesvolle bruggen te slaan tussen innovatie en toepassingen, tussen de vraag en aanbod zijde van de Nederlandse IT markt.
Voor meer vragen neem contact op met Jeroen Kleinhoven, partner CIONET Nederland.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *