Daag jouw team en klanten uit: fiets 18 mei mee met de CIONET IT Leaders Cycling Challenge!


Vrijdag 18 mei 2018 koersen ruim 100 IT beslissers en IT bedrijven voor de 8e keer door de Gelderlandse heuvels. CIONET organiseert samen met MIR Sportmarketing & Aart Vierhouten deze jaarlijkse klassieker. IT bedrijven nemen deel met een team van 10 deelnemers bestaande uit collega’s en klanten. Elke deelnemer fietst op eigen niveau (van beginner tot gevorderd) in verschillende afstanden variërend van 60 tot 95 kilometer mee. In kleinere groepen wordt er onderweg door voormalig wielerprofs instructies en tips gegeven om zo de fietsbeleving te optimaliseren.
Deelname is mogelijk voor € 3.500 per bedrijf, in dit pakket ontvangt elk team:

  • Ontvangst in Sportcentrum Papendal
  • Maaltijden (koffie/taart, lunch en buffetdiner)
  • Introductie sessie en professionele begeleiding onderweg
  • Officieel fietsshirt met bedrijfslogo voor 10 deelnemers
  • Bedrijfslogo op alle belangrijke uitingen binnen de Europese CIONET community (7000+ CIO’s, CTO’s, CDO’s en andere IT beslissers)
  • Tegen meerprijs en in overleg: relatiegeschenk voor deelnemers, overnachting donderdagavond, huur racefiets en extra deelnemers.

Bekijk hier het verslag en de fotoreportage van de voorgaande editie.
Het aantal deelnemende teams is gemaximeerd op 16. Heeft u interesse om met een bedrijfsteam mee te doen? Neem dan contact met ons op door een mail te sturen naar Jeroen Kleinhoven.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *