CIONET LIVE: Cloud Deployment – The world of multi cloud and microservices – 19 april 2018


Een groot aantal organisaties zijn al jaren met cloud oplossingen bezig. De modellen kennen we nu onderhand wel; Public Clouds, Community Clouds, Private Clouds en Hybrid Clouds. Werken in een multicloud omgeving beïnvloed allerlei aspecten. Het architectuurdenken rondom IT heeft in het afgelopen decennium dan ook veel veranderingen ondergaan.
Niet alleen de rol van de architect is veranderd, maar ook wie er betrokken is bij de deployment van cloud oplossingen en IT in het algemeen. Het dwingt organisaties tot maken van scherpe keuzes in architectuur, ontwikkeling en in competenties, in onderhoud en business processen. 
De volgende generatie cloudoplossingen is er alweer en dit keer gaan het niet over de omgeving zelf en de data, maar ook over business modellen. Een centrale bus met daaromheen allerlei microservices geeft organisatie de kans om dienstverlening, servitization en platformen te combineren. Samenwerkingen die raken aan core processen met andere externe partners is opeens mogelijk. Gaan we langzaamaan naar de blended company? Kom mee praten, wij zorgen voor bijzondere sprekers en cases, jullie voor de moeilijke vragen.

Ronald van Schooten, IT Infrastructure Architect – CRV
Nick Ebels, CIO Cloud Services & Hosting – Nationale-Nederlanden
Pierre Bankras, Programme Director IT Outsourcing – FloraHolland

 

Datum: donderdag 19 april 2018
Tijd: 14:00 uur Inloop
14:30 – 17:30 uur – programma bestaande uit een interactieve sessie met ruimte voor discussie
17:30 uur netwerkborrel
Locatie: Amsterdam
Aanmelden: CIONET leden kunnen zich hier online aanmelden of een mail sturen naar floortje@cionet.com. Bent u (nog) geen lid van CIONET maar heeft u wel interesse om 19 april aanstaande met experts, CIO’s en IT Executives van gedachten te wisselen? Neemt u dan contact op met floortje@cionet.com.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *