CIONET LIVE: InterTheThings 20 september – IoT & Convergence


In search of the best use cases of IoT – Digging Data Today and Driving Tomorrows’ Business 
Steeds meer data driven technologie komt voor in bedrijfsprocessen. IoT, AI, Robotics, Deeplearning, Blockchain en bijvoorbeeld 3D Printing bepalen de nieuwe waardeketens. Steeds meer leren we dat niet de afzonderlijke technologieën bepalend zijn voor een goede business case. Juist de samenkomst – technology convergence – van verschillende tech oplossingen zorgt voor meerwaarde. Een holistische kijk op je innovatiestrategie met een centrale rol voor data gerelateerde technologie lijkt een goede insteek. 
Deze CIONET sessie wordt door Capgemini in hun Co-Zone gehost en we gaan dingen voelen, zien, horen en proberen. Alle zintuigen komen aan bod. Waarbij de wereld van IT de fysieke wereld aanraakt. Smart Industry, Smart Logistics, Blockchain, Digital Twins, IoT use case van BMW, Siemens, Coca Cola en Eneco passeren de revue. De middag heeft drie aparte onderdelen. Ideation, een workshop en een discussie voordat we samen netwerken bij de borrel. Wees er op tijd bij en bouw de oplossing voor jou organisatie!
Met sprekers waaronder:

Egbert-Jan Sol, CTO TNO industry, director program bureau at Smart Industry (Industrie 4.0 in NL) and Professor Research Strategy & Management
Rajat Sabharwal – Director (Digital officer) at Capgemini Netherlands
  More TBC


Programma
12:30 uur inloop
13:00 uur interactief programma
17:00 uur netwerkborrel
CIONET leden kunnen zich met hun nieuwe account via de nieuwe website aanmelden of een mail sturen naar floortje@cionet.com. Bent u (nog) geen lid van CIONET maar heeft u wel interesse om 20 september aanstaande met experts, CIO’s en IT Executives van gedachten te wisselen? Neemt u dan contact op met floortje@cionet.com. 
CIONET LIVE sessies zijn alleen toegankelijk voor IT beslissers, CIO’s en Digital Leaders in functie
Vragen? Laat het ons weten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *