Ga 16 tot en met 18 oktober 2018 mee naar Barcelona. CIO trip rond AI, IoT en Blockchain. In 3 dagen je hele agenda voor 2019 klaar!


Ga mee naar Blockchain Solutions Forum welke van 16 tot en met 18 oktober 2018 in Barcelona  zal plaatsvinden.
Ga met ons mee naar Barcelona naar de AI, IoT and Blockchain Solutions Forum. We organiseren een trip van 16 tot en met 18 oktober 2018 naar dit top event. Dit jaar gaat CIONET naast onze jaarlijkse trip naar de Websummit (60000 deelnemers in Lissabon) nu ook met een groep digital leaders naar  de AI, IOT and Blockchain Solutions Forum in Barcelona (meer dan 20.000 bezoekers). Je kunt rondwandelen in een supermarkt vol ideeën en oplossingen, zonder dat je daar afzonderlijke afspraken over hoeft te maken. Scheelt tijd en geeft veel meer informatie.
De leider in kunstmatige intelligentie wordt de leider van de wereld, zei de Russische president Vladimir Poetin een jaar geleden. Als hij het al zegt…..
AI is the Big Things dit jaar enin 2019. De voordelen zijn talloos, de pitfalls en risico’s lijken dat ook. Genoeg reden om zelf een mening te vormen. Maar het event is veel meer dan dat. CIONET heeft een eigen subprogramma over Blockchain tijdens deze dagen. We zullen een paar topsprekers uit het programma in klein gezelschap kunnen horen.
Artifcial Intelligence & Cognitive Systems Forum, Internet of Things and vooral ook allerlei Blockchain oplossingen staan centraal tijdens het 3 daagse event. 3 losstaande innovatie conferenties in een trip. Je kan ze allemaal doen of kiezen, maar we reizen wel met dezelfde groep, dus kennis en inspiratiedelen zal dag en nacht doorgaan!
Topsprekers komen uit de hele wereld; Bitcoin foundation (Jon Matonis), World bank (Aanchal Anand), Air France/KLM (James Kornberg), Micosoft, BMW, ABB, IDC, Siemens, Rabobank, Google, World Economic Forum, Intel, Seat, Daimler, Schindler, Pernod Ricard en vele vele anderen. Ook zal je toepassingen zien van AI, IoT en Blockchain in alle mogelijke sectoren.

Naast de inhoudelijke kant met verschillende conferences, beurs en sessies ga je veel nieuwe contacten opdoen. Met de groep die meegaat en met de mensen die we tegen gaan komen. Dus zowel qua inhoud als netwerk een goede investering.
Dit is het arrangement wat we voor onze CIONET-leden hebben samengesteld (exacte tijden onder voorbehoud):

  • Retourvlucht AMS-BARCA. Heenvlucht 16 oktober om 10:20 uur. Terugvlucht 18 oktober om 18:35 uur;
  • Overnachtingen in een hotel in centrum Barcelona obv logies;
  • Groepsdiner op dinsdag en woensdag;
  • Op dinsdag een fietstour door Barcelona onder begeleiding van een lokale gids;
  • Vervoer van en naar Fira & luchthaven Barcelona;
  • Toegang tot Blockchain Solutions World + IoT Solutions World Congress + A.I. & Cognitive Systems Forum.

Prijs voor deze trip is € 1499,- per persoon (ex btw en inclusief reis, verblijf, groepsdiner en VIP ticket). We hebben plek voor maximaal 20 deelnemers.
Wil je graag mee? Laat het ons zo snel mogelijk weten door een e-mail te sturen naar info_nl@cionet.com of schrijf je meteen in via de website.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *